Anna-Maria Zimmerman: Sternstunden deluxe-cd og live-dvd

Anna-Maria Zimmermann har med sit album “Sternstunden” tiltrukket megen opmærksomhed i det seneste år. Albummet gav en masse røre på schlagerscenen og endte med en placering som nummer 29 på den tyske hitliste. Det var på én gang en meget vellykket start.

Hendes turné med eget band var fremragende, og derfor hylder hun sine fans med denne særlige udgave.

Hos TELAMO, som udgiver albummet “Sternstunden”, fortæller de, at det er en spændende udgivelse med høj kvalitet, både på deluxe-edition og live-dvd-optagelser af hendes “Sternstunden Tour” den 13. juni.

anna-marie-zimmermann-sternestunde-cover

Deluxe-edition “Sternstunden”

Den nye version omfatter ikke kun det komplette album, men også tre helt nye og tidligere uudgivede numre, tre inciterende remixes samt et atmosfærisk livenummer fra koncerten den 7. februar 2014 i Rietberg med alle hendes hits på scenen. Live betyder i dette tilfælde 100 % live med komplet band og ingen modbydelige halfplaybacks. Her viser Anna-Maria virkelig, hvilken fantastisk sanger og entertainer hun er.

Kan købes her: Sternstunden

anna-marie-zimmermann-sternestunde-live

Live-dvd “Sternstunden”

Hvem ønsker ikke at opleve Anna-Maria i lyd og billeder, og det har man mulighed for med den nye live-dvd, som er en koncertoptagelse fra Rietberg i den bedste billed-og lydkvalitet. Den velafbalancerede sætliste bestående af sange fra det nye album “Sternstunden” som “non plus ultra” eller “Tanz”, såvel som flerårige favoritter af hendes tidligere udgivelser, omdanner stuen til en lokal koncertsal. Desuden indeholder live-dvd’en fire yderst professionelle musikvideoer af hendes seneste hits “Non plus ultra”, “Amore Mio”, “Tanz” og “Dich gibt es 1000 mal noch besser.”

Næsten uundværlig for de virkelige fans, så er der også på live-dvd’en en spændende backstage-reportage, der giver et kig “bag kulisserne”, hvor Anna-Maria tager sine fans med på en rejse bag scenen.

Live-dvd kan købes her: Anna-Maria Zimmermann – Sternstunden Live

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse