Anna-Carina Woitschack kritiserer Michelles karrierestop!

Det var en klar erklæring! Michelles kolleger reagerer nu på hendes karrierestop. Anna-Carina Woitschack har også udtalt sig med kraftige ord. Hendes budskab gør Schlager-fansene meget eftertænksomme.

Michelle har stået på den glitrende scene i utrolige 30 år. Hun ønsker stadig at dele et sidste album og frem for alt en sidste turné med sine fans, men så er det endelig slut. Schlager-stjernerne reagerede på denne overraskende nyhed via de sociale medier. På denne baggrund slår Anna-Carina Woitschack kritiske toner an. Hun har tydeligvis noget på hjerte!

Vi kvinder har det virkelig ikke nemt i denne branche nogle gange. Jeg ønsker dig alt det bedste fra bunden af mit hjerte.

Anna-Carina Woitschack

Følelsesladede ord, der får hjertet til at slå hurtigere. “Vi har det ikke nemt…”

Anna-Carina Woitschack understreger også, at Michelle “svømmede gennem en hajtank i tredive år, for det meste uden redningsvest”. Det virker tydeligvis som for meget af det “gode”. I meddelelsen om sin karrieres afslutning via Instagram siger Michelle, at “hun absolut intet har tilbage af alt det, hun har arbejdet så hårdt for og altid drømt om”, og at “folk tæt på hende blot har beriget sig på hendes naivitet”. Beskederne fra hendes kolleger ramte hendes fans hårdt.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse