Anmeldelse af Beatrice Egli show den 11. November

Lørdag aften, den 11. november 2023, sætter ARD et højdepunkt i tv-programmet med udsendelsen af endnu en udgave af Beatrice Egli Show. Den schweiziske schlagersangerinde Beatrice Egli, som debuterede i det berømte castingshow DSDS, har siden vundet en fast plads i de tyske musikelskeres hjerter. Med sin muntre udstråling og sit talent for iørefaldende melodier har hun vundet et bredt publikum.

Beatrice Egli-show på ARD begejstrer seerne

I den seneste udgave af showet begejstrede gæster som Howard Carpendale, Christin Stark, Maite Kelly, Melissa Naschenweng og Sasha publikum med en underholdende aften fuld af sjov og store følelser. Fansene reagerede begejstret på den seneste udgave af Beatrice Egli Show, hvilket tydeligt kom til udtryk på de sociale medier.

Beatrice Egli Show den 11. november – Seertallene

Med 3,66 millioner seere opnåede den første udgave af Beatrice Egli Show på ARD gode seertal. Men denne gang fik showet stærk konkurrence i den bedste sendetid lørdag aften fra Erzgebirgskrimi på ZDF og TV-total WOK WM 2023 på ProSieben.

Endnu en gang viste Beatrice Egli-showet på ARD sig at være en seermagnet. 3,59 millioner mennesker så med og sikrede gode seertal på ARD. Med sin blanding af musik, underholdning og følelser har Beatrice Egli Show endnu en gang bevist, at det er en fast bestanddel af det tyske tv-landskab. Vi glæder os allerede til den næste udgave!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det var så den tyske mening, som vi ikke er helt enige i. Vi kommer ikke uden om at det meste af musikken var i topklasse, men med enkelte undtagelser. Når lancere et show som et schlagershow, hvorfor tager man så kunstnere med som slet ikke er i den genre. Der er masser af mindre kendte schlagerkunstnere som godt kunne bruge den tid på scenen i stedet for. De sku også ændre titlen fra “Die Beatrice Egli Show” til “Die Beatrice Egli Talk-Show”, så vidste man at det var et show i Carmen Nebel stil.

Det skal du læse