Andy Borg har Tulln under huden

Andy Borg kommer med sit Musikantenstadl den 14. September, for anden gang til den skønne by Tulln i Østrig. Efteråret står for døren – det er for mange tid til, folkefest og høst festivaler. Denne atmosfære er lige noget for Andy Brog – I musikantenstadl vil der lugte af candyfloss og Andy Brog vil sammen med sine gæster “Hau den Lukas” og forhåbenlig ikke “Hau den Andy”.

Andrea Berg med Atlantis i Musikantenstadl

Fejre i stadl vil vi altid, og med så store gæster vil det være en stor fest. Andrea Berg kommer til Andy Borg, det er hendes trejde besøg i musikantenstadl. Hun tager hendes nyudgivet album “Atlantis” med i musikantenstadl. Andrea Berg har med sin store produktion gjort det igen. Et dobbelt album med 25 utrolige sange, som er produceret af Dieter Bohlen og David Brandes. Selv synet på coveret fortryller køberen – en sexet havfrue Andrea Berg, hun flyder til synladende nøgen rundt i vandverden “Atlantis”. Også på Facebook har Andrea Bergs venner givet deres glæde til kende om albummet. Andrea Berg vil i musikantenstadl synge hendes nye hit “Das Gefühl” og “Atlantis lebt” begge af pop idolet Dieter Bohlen.

 Stadl stamgæst Hansi Hinterseer

Hansi Hinterseer er stamgæst i stadl, og Hansi Hinterseers karriere startede med en TV optræden i Musikantenstadl, hermed forbinder han også skønne minder sammen med stadl og kommer gerne i denne storagtige musikudsendelse. Med sit aktuelle album “Heur´ist dein tag” er Hansi Hinterseer utrolig lykkelig. I Tyskland, Østrig og Danmark føre Hansi på hitlisterne. Ved Hansi Hinterseers optrædner er der altid stemning, og i stadl i Tulln synger Hansi sit nyeste single hit “Heut´ist dein tag” og sin populære sang “Hände zum himmel, hände zur hölle” en sang der får alle Hansis fans i den syvende himmel og får nogen kvindelige fans til at tænke: “Elsk mig igen – Amore mio”.

Karel Gott, hans navn eller bedre hans stemme er også i programmet, også han besøger sin ven Andy Borg i stadl. Utallige sange som “Biene Maja” eller “Fang das licht” forbinder man med Karel Gott. I musikantenstadl i Tulln synger Karl sine sange “Einmal un die ganze welt” og “Nie mehr Bolero”. Ireen Sheer er igen også gæst i musikantenstadl. Hun vil sammen med sanger og vært Sacha Heyan synge “Klingelingling”. Stemningen sørger Ilztal Granaten for, og med dem hedder det: “Die Musi is a hammer” og også stadlværten Andy Borg vil præsenterer en sang. Sammen med Willi Dussmann synger Andy nogle STS hits – Forhåbenligt får Andy ikke tanken på “Irgendwann bleib i dann dort”,  fordi vi stadig har brug for Andy i musikantenstadl.

Laura Kamhuber synger om stadl stjerne 2013

Geraldine Oliver rejser også til Schweiz og siger: “Das war schon immer so” og Wilden Kaiser fortæller os en hemmelighed i musikantenstadl: “Wir leben wie die kaiser”, de har mange grunde til at fejre. Flere uger på 1. Pladsen med deres nye album “Dahoam”, en stor Heim open air med 20.000 fans, 13.600 Facebook venner og det fejre de i musikantenstadl. I stadl siger de: “Dahoam bin i Dahoam” det heller ikke sært, når man kender Seer hjemby. I stadl som gæst er også Anika Plattler, Vaiolets, Waltraud & Mariechen, K. u. K. Regimentskapelle Nr. 84, stadtkapelle Tulln og Wolfgang Lindner jr. med sine unge stadl musikanter. Som ungt talent optræder den 14 årige Laura Kamhuber, med titlen “Wer ordnung hält”. Laura Kamhuber var også med i Silverstadl i Klagenfurt Østrig i Rennen og stadl stjerne2013. Dem som ikke bor ved musikantenstadl den 14. September i Tulnn, kan se musikudsendelsen på ORF2, ARD eller SRF fra kl. 20.15.

Generalprobe "30 Jahre Musikantenstadl - Die grosse Jubilaeumsshow"

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse