Andy Borgs familie: Birgit, Jasmin og Patrick

Da Andy Borg i 2006 tog over for Karl Moik på programmet Musikantenstadl, lærte de få seere, som indtil da endnu ikke kendte hans musik, ham også at kende. Siden da har værten og sangeren med sin charme ført os gennem den populære udsendelse. Med i udsendelserne er også hans forældre eller Birgit – Andy Borgs kone, som han er gift med i andet ægteskab. Enhver, som følger udsendelsen regelmæssigt, ved, at han er født i Wien og er et familiemenneske. Foruden hans forældre og hans kone består familien af hans to børn: Hans datter Jasmin og sønnen Patrick fra hans første ægteskab.

Hans eventyrlige karriere

Den 53-årige karriere lyder lidt som et eventyr. Sammen med sin bror er han opvokset i Wien, og sammen hjalp de bedsteforældrene med at høste vinen. Som syvårig begyndte han at spille de første akkorder. Efter skolen blev han uddannet mekaniker. I begyndelsen af firserne deltog han i en musikkonkurrence. Kurt Feltz, en vigtig musikproducent, opdagede ham, og på det tidspunkt gik Andy Borg under sit borgerlige navn Adolf Andreas Meyer. Hits efter hits kom fra Andy. Og i 2006 overtog han så programmet Musikantenstadl som vært efter Karl Moik.

Andy-Borg-5

Andy Borg og konen Birgit

“Adios Amor” og “Die berühmten drei Worte” er de største hits fra Andy Borg. Birgit Strobl har sandsynligvis også hørt disse hits til en koncert i Cham. Her lærte hun schlagersangeren at kende. Hun var dengang bankansat, men i dag er Andy Borgs Birgit ikke kun hans kone, men også hans manager og har stået ved hans side i over 20 år.

Andy Borgs datter Jasmin og sønnen Patrick

Tit er Andy Borgs familie med, når han er vært i Musikantenstadl. Sidste år fejrede forældrene deres 55-års bryllupsdag i stadl i Salzburg. Også ved stadl-krydstogt var familien med om bord. Hans børn er to vigtige personer i familien: Patrick kom til verden i Andys første ægteskab, og også datter Jasmin er fra første ægteskab med Sabine. De er begge stolte over at være børn af værten.

Den næste stadl kommer den 8. marts 2014 fra Wiener Neustadt syd for Wien. Det bliver en ganske særlig udsendelse. I denne by havde han nemlig sin første stadl som vært den 23. september 2006.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse