Andy Borg: Sød kærlighedserklæring til 17. bryllupsdag

Dette er ægte kærlighed! Andy Borg og hans Fru Birgit har været gift i 17 år. Begge beviser at, kærlighed også i show buisness stadig eksisterer. Den 30 juli fejrede Andy og Birgit deres 17 års bryllupsdag. Til denne særlige begivenhed har den tidligere “Musikantenstadl” vært givet sin fru en sød kærlighedserklæring på Facebook. På hans side postede han en video, hvor han giver en romantisk kærlighedssang. Passende dertil er billeder af Andy og hans Birgit. Til sidst sender de begge en hilsen til deres fans. I Andy Borg er der virkelig en sand romantiker.

Kilde: Andy Borg Facebook
Kilde: Andy Borg Facebook

Andy vært “Musikantenstadl”

Andy Borg havde i det forgangne år et kæmpe nederlag, til det sidste stod Birgit ved hans side. Han måtte forlade rollen som vært i “Musikantenstadl” og værterne Francine Jordi og Alexander Mazza tog over. Det tog publikum ikke godt imod, efter kun to shows blev det lukket. I 30 år kørte “Musikantenstadl” på TV, men tidligere på året kom det til en afslutning.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/official.andy.borg/videos/10155146863505550/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Kilde: promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER