Andy Borg “Schwiegertochter gesucht”

I sommer 2015 blev det bekræftet, hvad der allerede uger inden, gik gennem hallen “Musikantenstadls”. Andy Borg måtte forlade udsendelsen. I januar blev det endelig annonceret i showet. “Det nedbryder mit hjerte”, fortalte Borg dengang i et interview. Nu har værten ¨formået at få et nyt TV job, der kunne passe med en anden opfattelse.

Kilde: Andy Borg Facebook
Kilde: Andy Borg Facebook

Andy Borg på søgen efter en passende kone

Nej, Andy Borg er ikke gået fra sin kone Birgit. Og alligevel begiver vært og sanger fra d. 17 april, sig ud på dame søgning. Sammen med Vera Int-Veen, vil han være i to udsendelser på RTL, i udsendelsen “Schwiegertochter gesucht”. “Vi har haft mange hyggelige sammenkomster med udsendelsen, også fordi vi har kendt Vera i mange år“, siger Borg til “Focus online”.

Vera Int-Veen har personligt spurgt Borg og inviteret ham til at være medvært i showet. I de to specialudgaver som gæstevært, vil Andy Borg sammen med Vera Int-Veen se tilbage på 10 år med “Schwiegertochter gesucht” og Andy Borg er den perfekte samtalepartner. Selve udsendelsen har intet med Andy Borg’s hobby “musik” at gøre og alligevel vil Andy Borg på længere sigt være en perfekt kandidat for udsendelsen i dette format. Andy Borg har været sammen med sin kone Birgit siden 1992 , og kan give den søgende passende mange tips til et vellykket valg af partner.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER