Andy Borg: “Min efterfølger er endnu ikke født”

I sidste uge gjorde Andy Borg det kendt ved “Musikantenstadl”. I går var han med i “Stadl” som gæst i München. Man har taget noget fra ham, og naturligvis gør det ondt.

Forleden aften gjorde “Musikantenstadl on Tour” stop i den lille Olympiahalle i München. I ca. tre timer smilede Andy Borg i sit “Stadl” – værten er dygtig.

Sammen med sin stjernegæst Patrick Lindner, Dorfrockern, Monique og Melissa underholdt de i god gammel “Stadl” manér, med en stor portion humør og en endnu større portion god musik. At Andy Borg er opsagt, var ikke mindre klart i den aften. Selv om han drillede med sin alder og gjorde det klart, hvad han mener om sim arbejdsgivers plan. De ønsker at “Stadl” fornyer sig, hvilket også omfatter en udskiftning af værten. “I har læst det hele, rygterne har været der længe. Hvad skal jeg sige? Jeg kan kun bekræfte det. Ja, jeg har brug for et par læsebriller om et par måneder”.

Store sko til unge fødder

Med vittighed kan Andy Borg ikke få overskrifterne væk. Afskedigelsen af hans person, efter 10 år som “Stadl” vært gør ondt. At stå på scenen er rigtig sjovt. “Hvis man tager noget væk, gør det naturligvis ondt”, indrømmer den 54-årige for sit publikum i München. Der bliver klappet støttende, og råbt “Andy, Andy” og i går i München var det klart: Det holder ikke op, hvis værten ændres. indtil videre er det ikke gjort bekendt, hvem der skal gå i fodsporene på Andy Borg, som selv har en simpel forklaring: “Min efterfølger er endnu ikke gjort bekendt. Hvorfor? Fordi den måske ikke er født endnu”.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Unge møder gamle – Moderne møder klassisk

Ser man på de næsten udsolgte rækker i lille olympiahalle, ser man trods på af “gammel vært”, som Andy Borg selv siger, et par unge ansigter i flot Drindl og Lederhosen. Det samme billede tegner sig på scenen: Med Dorfrockern og Melissa, har Andy selv taget lidt makeover med Tour. Alle kunstnere er fejret lige lidt blandt unge og gamle publikum – hvem end, der kommer til “Stadl”, er bevidst om konceptet af showet.

Af klassikere som “Ganz in weiss” og “Schneewalzer” er kollektive vuggere, med “Fliegerlied” og Dorfrocker sangen “Elisabeth” står alle op og klapper med. Patrick Lindner blev overøst med blomster og chokolade og Monique fra Schweiz sørgede for international flair og Melissa med sin version af “I sing liad für di” giver Volks Rock’n’Roll følelse på Münchenscenen. Publikum i München var glade og hyldede enhver kunstner med et stort bifald og store smil.

98 procent vil beholde Andy Borg som vært

Lige før klokken elleve må Andy Borg sige farvel fra en vellykket “Stadl” tid med et lille, vemodigt smil, og ikke uden endnu gang at give ARD’s betingelser et lille smæk. Han fortæller, at han gerne gerne skrive en annonce og vender sig direkte til pressen i rummet: “54-årige sælger cykler og inliners på grund af alder. Skal alle unge være…”På pension vil Andy Borg ikke gå: “Bare rolig, jeg bliver hos jer”, siger han. Og det er, hvad publikum denne aften i München er enige om: 98 procent har på en lille seddel i pausen af showet skrevet et stort ønske, at Andy Borg bliver som vært på “Stadl”. Dermed er det klart: For fansne er Andy ikke for gammel.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse