Andy Borg må forlade “Musikantenstadl”

I 2006 overtog humørbomben Andy Borg “Musikantenstadl” fra forgængeren Karl Moik, men nu er det blevet offentliggjort, at Andy Borg ikke skal være vært mere. “DWDL” fortæller, at udsendelsen på ORF fremover vil blive “tilpasset fremtiden”, og derfor er Andy Borgs kontrakt ikke blevet forlænget.

Total fornyelse af “Musikantenstadl”

Efter at Andy Borg i juni 2015 en sidste gang vil begejstre sine fans med en afskedskoncert i kroatiske Pula, skal “Musikantenstadl” til også at være mere for de unge. På den ene side populære ansigter og tradition, og på den anden side udvides viften for at få nye seere til. Endelige detaljer, eller hvem der skal tage over efter Andy Borg, er ikke offentliggjort endnu.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de – Andy Borg som han så ud da han overtog Musikantenstadl i 2006

Andy Borg er trist

Andy Borg er trist over ikke at skulle være en del af “Musikantenstadl” mere. “Jeg havde sådan ønsket, at programmet fortsatte, og derfor kæmpede jeg for det. At jeg ikke skal være med længere, gør naturligvis ondt,” siger Andy Borg om sit stop på ORF.

ORF’s tv-direktør Kathrin Zechner kommenterer Andy Borgs afgang med et forsonende tak: “Alle store brands har brug for en fornyelsescyklus. Andy Borg har i mange år haft “Musikantenstadl”. På vegne af vores seere og tilskuere samt ORF og vores partnere på ARD og SRF takker vi for hans lidenskab, hans kærlighed og hans indsats for dette program”.

Kilde: promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER