Andy Borg arbejder på nyt album

Han er en spasmager i Volksmusik og Schlager branchen og er foretrukket af sine kollegaer: Andy Borg. Da han som vært i sin sidste “Musikantenstadl” i 2015 sagde farvel, var skuffelsen stor hos hans fans. Men Andy Borg har for længst vidst at det ikke var farvel for evigt. Talrige koncerter og optrædener havde han i det forgangne år og for få uger siden var der godt nyt til alle fans: Andy Borg får sin egen sendeflade på Melodie TV. Og som sangeren fortæller, vil der også komme et nyt album.

andy_borgLængselsfuldt ventes der på et nyt Andy Borg album

I 2015 udkom det sidste album fra Andy Borg “33 Jahre Adios Amore”. Nu arbejder han på et nyt, som han fortæller. Det har hans fans ventet på med længsel. Både “San Amore” og “33 Jahre adios Amore” fik begge placeringer på hitlisten. Mere information har vi ikke om det nye album, Vi venter spændt på nyt fra Andy Borg.

Andy Borg: Birgit og han er lige så lykkelige som den første dag

Også privat går det super for Andy Borg. I begyndelsen af august fejre han med sin Birgit 17 års bryllupsdag, og lod sine fans på Facebook deltage. I en video gav han sin kone en kærlighedserklæring og sendte hjertelig hilsner til Facebook seerne. I den kunne man se at de var lige så forelsket som den første dag. Hans tilhængere fejrede denne dag, ved at like hans indlæg, over 5000 trykker “Tommel op” for denne lykke.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER