Andreas Gabalier Volksrock’n’Roller: Tracks, Cover og mere

Så snart han står på scenen, drejer hans fans rundt. Hvorvidt det er unge som gamle, så bringer den selvudnævnte Volksrock´n Roller Andreas Gabaliers musik og hans optræden sådan en glæde at alle får lyst til at danse rundt.

Andreas Gabalier alias Volksrock´n´roller kunne i sine unge år høste meget succes og på blot et par måneder blev han meget populær og en eftertragtet volkemusik stjerne. Nøglen til succes: Han rocker på scenen i et afslappet traditionel outfit, svinger med hoften og laver musik til folk, en ægte vollksrock´n´roller.

Andreas Gablalier laver volkemusik igen

Succesen med den selvudråbte Volksrock´n´roller Andreas Gabalier kom næsten på en nat. Han lagde sin første musik video på “Youtube” og hans musik og hans shows begejstrede et stort publikum. Således lykkes det at springe ud i offentligheden. Siden da har han næsten brudt alle rekorder i den tyske musikbranchen. Uden tvivl er Andreas Gabalier – volksrock´n´roller – langt den mest succesrige Østrigske kunstner og moderne kunstner i volksmusik. Han fylder koncert haller, har opnået adskillige priser og med sin charme har han taget mange kvinde hjerter.

Andreas Gabalier: “Volksrock´n´Roller”

Andreas Gabalier har udgivet fire album til dato. Og hvordan skulle det være anderledes, Andreas Gabalier –  på grund af sit kunstnernavn – et album med navnet “Volksrock´n´Roller”. CD´en blev udgivet i 2011 og indholder 12 sange og er en blandet landhandel. Albummet er meget autentisk, han skriver og synger selv alle sangene. Hans sange handler om dagligdagen, om kærlighed og glæde. Med denne type musik nåede han mange mennesker, som afspejlede sig i hans sange. Også coveret på albummet er lovende: Det viser Andreas Gabalier, volksrock´n´Roller, læne sig frem i sit traditionelle outfit og hans harmonika som han holder i hånden.

Andreas-Gabalier-6

 Andreas Gabalier: “Volksrock´n´Roller” Trackliste

 • “Sweet Little Rehlein”
 • “Bis Du Einschlafen Kannst”
 • “12 Ender Hirsch”
 • “Sie”
 • “Vergiss Die Heimat Nie”
 • “Der Frühwirth”
 • “Volks Rock’N’Roller”
 • “Daham Bin I Nur Bei Dir”
 • “Was Für Ein Tag”
 • “Meine Stewardess”
 • “Heimatsöhne”
 • “Kleiner Schmetterling”

I samme single på albummet beskriver Andreas Gabalier sig selv i sang:

„Ich bin ein Volksrock’n’Roller, a Lederhosn-Jodler, ouuh yeah. I am a Volksrock’n’Roller, me and my harmonica“, (Jeg er en volksrock´n´Roller, en læderbukse jodler, ouuh ja. Jeg er en volksrock´n´Roller, mig og min harmonika”,

Dette og også resten af numrene på CD´en har en lingende præsentation: De er sjove og humoristiske, er rockbar og overbeviser fansne. Ikke underligt at Andreas Gabalier er blevet tildelt titlen “Volksrock´n´Roller” og har ligget på den tyske og østrigske hitliste. Den ekstra Live DVD viser volksrock´n´Roller Andreas Gabalier live på scenen, hvor han udføre alle numre fra albummet, på typisk Gabalier maner.

Andreas Gabalier laver sjov og vi ser frem til mange flere store albums.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse