Andreas Gabalier: Valgplakater er spild af penge

Det er den tid igen: I Tyskland raser valkampen til bundestag, men også i Østrig er slaget om den nationale titel i gang. Populære reklamesøjler er dækket med valgplakater af spidskandidaterne og deres parti. I hver gade bliver Andreas Gabalier konfronteret og anser dette som en unødvendig udgift.

Valgplakater distrahere trafikken og er for nogen også fysisk farlige. De rager ud på delvis cykel og gangstier og kan medføre ulykker. Medier mod Andreas Gabalier taler om den vigtigste grund til de er der, hvorfor han er imod valgplakater og han håber derfor, at dette vanvid snart må komme til en ende:

“Jeg håber nu kun, at alle valgplakater snart vil forsvinde. Jeg bliver meget dårlig, når jeg tænker over det, hvor mange millioner Euro man har forspildt, det er helt meningsløst”.

Desværre må Volkesrock´nrolleren stadig være lidt tålmodig. Så sent som i går duellerede spidskandidaterne Angela Merkel og Peer Steinbrück i kansel duellen. Den 22. September er bundstags valget i Tyskland og alt imens hænger plakaterne indtil da. I Andreas Gabaliers hjemland Østrig vil de sågar hænge der til den 29. September 2013.

For et år siden havde den ellers upolitiske Gabalier til wieneraviser, lavet et lokalt stykke musik og medierne forbandt det med den højreorienterede side.

“Vi tager i Østrig meget fra andre kulturer, det skal man ikke skamme sig over, selv med lederhosen kan man gå ud af huset”

Upolitisk er han altså og vil ikke vælge den ene eller den anden side. Men han udtaler sig alligevel: For meningsløst brug af skatteborgernes penge har Østrigerne ikke noget til overs for.

Andreas-Gabalier-4

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse