Andreas Gabalier tilbage i studiet

Bjerg manden Andreas Gabalier gjorde sit navn for knap to uger en ære, og rock´n´rollte folket på Hockenheimring. Dem der tænkte, at Andreas efter sin “MTV-Unplugged” Tour og mega koncert i sommers, kunne trænge til en pause, har taget fejl: Volks-Rock´n´Roller ville i gang hurtigst muligt! I foråret 2018 vil hans nye album udkomme og derfor er Andreas Gabalier allerede igen i studiet. Han sendte sine fans en lille hilsen.

Skift aldrig et vinderteam

“For den, der hviler” skriver Andreas Gabalier på sin Facebook side, og fortæller til billedet at han er i optagerstudiet: “Derfor synger vi en nat i studiet for at jeres øre, har nyt at lytte til”. Allerede i begyndelsen af året bekendtgjorde Andreas Gabalier, at han til foråret 2018 vil komme med sit nye og sjette album. For at holde den tidsplan, gav Andreas Gabalier sig selv ikke nogen lang ferie efter hans Unplugged- Tour og gigant koncert i sommers. Når Andreas siger “Vi” i sin post, taler han om hans producent Mathias Roska, som han kærligt kalder “Roschki”. Dette betyder også at Andreas til sit nye album har satset på et gennemprøvet team, da Roska også var ansvarlig for de tidligere albums som arrangør, studio musik og producent.

Fans reagerede naturligvis på nyheden, at Andreas Gabalier laver nye sange. En spørger om man kan få en forsmag og der kom et lovende svar tilbage “Snart”.

Andreas Gabalier, Facebook

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER