Andreas Gabalier – MTV Unplugged koncert

Den 14 september 2016, i Wien i Odeon Theater fandt en MTV unplugged koncert sted. Andreas Gabalier og hans venner Xavier Naidoo, Gregor Meyle, Max Giesinger og 257ers afholdte denne koncert. Omgivet af buegange og søjler fejrede Andreas Gabalier som den første østriger, med 300 fans og gæster en fest af superlative. Andreas Gabalier står i en række af tyske og internationale superstjerner som Nirvana, de fantastiske fire, Paul McCartney, Herbert Grönemeyer, Bob Dylan og mange flere.

Kilde: Universal-Music.de
Kilde: Universal-Music.de

Andreas Gabalier spillede ved MTV Unplugged koncert i Wien og spillede sine mere rolige sange som selvbiografien “Amoi seg´”, “Vergiss die Heimat nie” og kult sangen “So Liab hab i di”. Gabalier blev ledsaget af 50 musikere fra symfoniorkestret under ledelse af stjerne dirigent Christian Kolonovits. Hans gæster sang for det meste sange af ham og med ham. Xavier Naidoo brillierede med sin version af “A Meinung hab´n” 257ers fejrede “Hulapalu” og Max Giesinger fortolkede sangen “Sie”. Kun Gregor Meyle gjorde en undtagelse og sang “In diesem Moment” som er en sang af afdøde Roger Cicero.

andreas-gabalier-mtv-unplugged-2
Kilde: Universal-Music.de

Stemmningen til koncerten var meget blandet og indimellem følelsesladet. Koncerten blev stilmæssigt betragtet med henblik til MTV Neuland, hvor der normalt kun er Pop og Rockkoncerter. Andreas Gabalier faldt med sin VolksRocks´nRoll baggrund, sikkert noget ud over det sædvanlige. Med hans musik bringer han tilsyneladende det umulige som kostumer og traditioner, en følelse af hjemland og de værdier der er, med heftig dosis af Rock´n´roll og kølighed fra det støvede Volksmusik hjørne. Han har med sin nye genre af Rock og alpin hjem lyd, skabt glæde og i næsten hver skuffe, der findes.

andreas-gabalier-mtv-unplugged-3
Kilde: Universal-Music.de

I november 2015 fik han overrakt 23 guld og platin awards fra Tyskland og Østrig. Så er han den stolte ejer af Echo og Amadeus Awards.

Den 25 november 2016 vil Andreas Gabalier MTV Unplugged vises for første gang på TV og offentliggjort.

Kilde: Universal-Music.de

4
Deltag i debatten

4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nyeste ældeste mest bedømte
Giv besked ved
Teddy Brogaard

Hej Jan

Vi ved af erfaring at mange kunstnere ikke acceptere fanklubber på Facebook, da de ikke mener at det er en rigtig fanklub. Så et godt råd er at lave en rigtig webside som fanklub.

Årsagen er at det er nemt blot hurtigt at melde sig ind i en Facebook klub, men hvis man melder sig ind i en rigtig fanklub på webside, så mener kunstnerne at man er rigtig fan, da det kræver lidt mere af en at melde sig ind.

Mvh Teddy

, det erJeg er ved at lave en Dansk fangruppe side her på FB. Klik ind hvis i er interesseret i danne fuldstændig suveræne stjerne. Jeg har været fan af ham siden 2012, og han bliver bare bedre og bedre. Han været til koncert i Hamburg med ham. Og det er helt sikkert den bedste koncert jeg nogen sinde har været til. Jeg er 60 år så jeg har oplevet en del koncerter, men ingen slår den her. 2 1/2 timer for fuld damp uden pause, det er noget af en bedrift.

Ja jeg har også set nogle klip på Østrigske facebook grupper og jeg er også medlem af hans fangruppe og har set en koncert med ham i Hamborg. Jeg må sige jeg har været hans største fan her i Scanadinavien. Hans musik er for mig nærmest guddommelig, det er virkeligt de store følelser han briger frem og live er han nok det mest suveræne jeg nogen sinde har set. Jeg har også været ung og hafte idoler i 60 erne og 70 erne (jeg er 60 år), men det her føler jeg nærmest som om jeg er teenager igen. Men… læs mere »