Andreas Gabalier – MTV Unplugged koncert

Den 14 september 2016, i Wien i Odeon Theater fandt en MTV unplugged koncert sted. Andreas Gabalier og hans venner Xavier Naidoo, Gregor Meyle, Max Giesinger og 257ers afholdte denne koncert. Omgivet af buegange og søjler fejrede Andreas Gabalier som den første østriger, med 300 fans og gæster en fest af superlative. Andreas Gabalier står i en række af tyske og internationale superstjerner som Nirvana, de fantastiske fire, Paul McCartney, Herbert Grönemeyer, Bob Dylan og mange flere.

Kilde: Universal-Music.de
Kilde: Universal-Music.de

Andreas Gabalier spillede ved MTV Unplugged koncert i Wien og spillede sine mere rolige sange som selvbiografien “Amoi seg´”, “Vergiss die Heimat nie” og kult sangen “So Liab hab i di”. Gabalier blev ledsaget af 50 musikere fra symfoniorkestret under ledelse af stjerne dirigent Christian Kolonovits. Hans gæster sang for det meste sange af ham og med ham. Xavier Naidoo brillierede med sin version af “A Meinung hab´n” 257ers fejrede “Hulapalu” og Max Giesinger fortolkede sangen “Sie”. Kun Gregor Meyle gjorde en undtagelse og sang “In diesem Moment” som er en sang af afdøde Roger Cicero.

andreas-gabalier-mtv-unplugged-2
Kilde: Universal-Music.de

Stemmningen til koncerten var meget blandet og indimellem følelsesladet. Koncerten blev stilmæssigt betragtet med henblik til MTV Neuland, hvor der normalt kun er Pop og Rockkoncerter. Andreas Gabalier faldt med sin VolksRocks´nRoll baggrund, sikkert noget ud over det sædvanlige. Med hans musik bringer han tilsyneladende det umulige som kostumer og traditioner, en følelse af hjemland og de værdier der er, med heftig dosis af Rock´n´roll og kølighed fra det støvede Volksmusik hjørne. Han har med sin nye genre af Rock og alpin hjem lyd, skabt glæde og i næsten hver skuffe, der findes.

andreas-gabalier-mtv-unplugged-3
Kilde: Universal-Music.de

I november 2015 fik han overrakt 23 guld og platin awards fra Tyskland og Østrig. Så er han den stolte ejer af Echo og Amadeus Awards.

Den 25 november 2016 vil Andreas Gabalier MTV Unplugged vises for første gang på TV og offentliggjort.

Kilde: Universal-Music.de

RELATEREDE ARTIKLER