Andreas Gabalier: Pas på, Andreas!

Foto: Carsten Klick | Electrola

Sommerfugle i maven er en vidunderlig følelse! Andreas Gabalier på 36 længes også efter den. Men kvinden, der for nylig fangede ham (“das neue” skrevet i nummer 21), ser ikke ud til at have gode intentioner. Pas på, Andreas! Denne dame vil bare udnytte dig!

“Volks-Rock’n ‘Roller” fortsætter med at sende snapshots af sig selv og hans baggrundssanger Berenice Zsifkovits (26) fra sit optagestudie på Instagram. Begge ser meget velkendte ud. Siden eks-partner Silvia Schneider (39) skiltes fra Andreas efter seks år i efteråret 2019, har han været officielt solo. Eller er det ikke længere?

For siden Berenice har været ved hans side, har han bogstaveligt talt blomstret. Men hvor seriøs er sangerinden virkelig? Hun tog musikundervisning som et lille barn. Da hun var 15 viste hun sine evner i et castingshow. For fem år siden ansøgte hun i Andreas ‘band.

Der er såkaldte “guldgravere”, der bruger berømte  personer som en springbræt bare for selv at komme i rampelyset. Er den klassiske Berenice også? Forhåbentlig leger hun ikke med sangerens følelser …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse