Andreas Gabalier om kærligheden med Silvia Schneider: Var det hans karriere, der havde skylden!

Efter corona-pandemien og sin tid i Nashville er Andreas Gabalier klar til en ny begyndelse – musikalsk og privat. Tre år efter adskillelsen ser Andreas ud til endelig at have fordøjet kærlighedsforholdet til Silvia Schneider. I et interview gav han nu en ærlig opsummering af forholdet, som varede mindst seks år. Men hans erkendelse er bitter: Var hans karriere årsagen til bruddet?

Når han ser tilbage på sin adskillelse fra Silvia, viser stjernen tilsyneladende indsigt. Det er især tydeligt i hans nye single “Ein neuer Anfang”. ”Jeg ville sige, at tiden før det, bare var totalt turbulent, og desværre fandt privatlivet ikke det rigtige, fortjente sted. I de sidste ti år har fokus været på karrieren,« understregede den 37-årige i et interview. Silvia ser ud til at have tabt i det seks år lange forhold. ”Det var bare sådan. Livet spiller, som det spiller. Man kan ikke tvinge noget,« opsummerer han tørt.

Han har dog ikke opgivet håbet om den store kærlighed, som han indrømmer: “En ny kærlighed vil komme igen, det er jeg sikker på.” Hvordan kan den se ud? Andreas Gabalier har sine egne ideer!

Andreas Gabalier fortæller om sin drømmekvinde

“Kvinden ved min side skal have en god sans for humor og acceptere mig som den, jeg er,” sagde Andreas. Han ved dog også godt, at det sidste punkt kan blive en reel udfordring for hans kommende kæreste i betragtning af hans travle hverdag: “Det er ikke altid nemt, især i jobbet, som ofte er meget stressende.”

Ikke desto mindre er han afslappet med hensyn til fremtiden: “Jeg lader det komme til mig. Hvis det sker, så sker det, så lader jeg det ske igen. Jeg synes, kærlighed altid skal have en plads i livet.” Hvor har han ret! Og måske går Andreas Gabaliers ønske om at få børn snart i opfyldelse!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse