Andreas Gabalier live i Singapore

Inden d. 26. September hvor hans store tourne starter, tager Andreas Gabalier endnu en afstikker til Asien, mere præcis: Singapore. Det er så sandsynligt nu i alle større byer på verdensplan, en Oktoberfest med Münchner som forbillede. Naturligvis kan de ikke konkurrerer med den originale i den bayerske hovedstad.

Den store Oktoberfest i Singapore er arrangeret af “Swiss club”. Festteltet har plads til 2.500 personer – nok plads til festglade asiater. Også musikken passer, Andreas Gabalier er inviteret til at holde en koncert i byen. Med rigeligt øl opvarmet i Grazer hører til en asiat. Han selv var i første omgang ikke sikker. “Glans Gloria” siger han:

“Jeg var meget skeptisk i begyndelsen, fordi jeg ikke vidste, hvad der venter mig. Jeg er dog positiv over den entusiasmen her er i Asien”.

Naturligvis har han fået mange fans i Asien, hvor han stort set tilligere var ukendt. Folke rock´nroll går i Asien. Dette er nu en eksportvare, og for det kan Østrigeren være stolt. Især de kvindelige besøgende ved Oktoberfesten i Singapore var vilde med den kækkede i læderbukser.

Eller var Andrea Gabalier ikke så ukendt? Det hedder sig at, Andrea Gabalier længe har modtaget post fra en dame i Peking.

Optræden i Singapore bør ikke være den sidste på det Østlige kontinent. For 2014 er det planlagt endnu en koncert. Forhandlingerne lyder på Singapore, men også Shanghai er også på tale. Udover Asien er også USA på tale. På listen er: Las Vegas og Texas.

Vi krydser finger for Andreas Gabalier får international succes.

Andreas-Gabalier-5

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse