Andreas Gabalier: Hvordan holder hans sjæl til det??

Billede: Andreas Gabalier Facebook

Nej! Ikke igen …. Smerten er overvældende. Hans ven, Berlin-trommeslager Tilman Bruno († 48), er død. Død af en frygtelig ulykke. Tilman, den erfarne sømand, var på sin båd, og var ved at tanke, men noget gik galt. En eksplosion rystede omgivelserne, flammer blæste op og omsluttede Tilman. Bare et par dage senere døde Tilman af alvorlige forbrændninger.

For Andreas er det et chok. Så ofte stod de to sammen på scenen, og havde det sjovt. Men nu er Tilman død, på næsten samme måde som han far Wilhelm († 52) og hans søster Elisabeth († 19). “I 2006 overhældte min far sig med benzin og brændte sig selv. To år senere gjorde min søster det samme, “sagde Andi engang. Og nu mister han en anden mand på en så dramatisk måde. Hvordan holder hans sjæl til det?

“Der er forfærdelige slag i livet”

Troen er Andreas støtte: “Efter tabet af far og lillesøster kunne jeg ikke klare det uden min tro,” siger Volks-Rock ‘n’ Roller. “Siden da beder jeg, og går i kirke!” Men selv uden hans musik ville han have brudt i den vanskelige tid. Andi lærte at spille harmonikken og skrev sine første sange. Og han bruger meget tid sammen med familien. Alt dette hjælper ham nu. “Der er altid lave slag i livet,” fortalte Andi for nylig NEUE POST. “Men du er nødt til at stå op, se fremad – og genkende livets skønhed …” Selvom det er svært.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse