Andreas Gabalier har fødselsdag

Steierische Harmonika, rensdyr mikrofon og lederhose, det er kendetegnet for Volks Rock´n´Roller Andreas Gabalier.

Han blev født i Graz i 1984, hvor han sammen med sine tre søskende opvoksede det skønne Steiermark. Som udendørs mand elsker han de Steierischen bjerge og livet der er der, og i følge de seneste nyheder nyder han livet der sammen med sin kæreste Silvia Schneider.

I første omgang så det ikke ud som om at der skulle være et i liv i musik branchen for Andreas Gabalier. Han fortæller til bladet BUNTE: “Livet i militære var temmelig kedeligt, så jeg skrev digte”. Med sin computer begyndte han at komponere og blande sange, og for sjov lavede han sin første sang. Begyndelsen på en stejl og hurtig karriere. I 2011 fik han gennembruddet med hittet “I sing a liad für di”.

Bortset fra de mange lykønskninger og gaver, som Andreas Gabalier sikkert får, kan han være rigtig glad for en han fik for et par uger siden. Hans nye album “Home sweet home” har fået guld. Det er en særlig ære.

Selv om ikke alt går perfekt i livet, har Andreas Gabalier lært det på den hårde måde. Han bærer på en tragisk skæbne, hvorfor spørger mange, er det nogensinde behandlet. For seks år siden tog hans far og hans søster sit eget liv. For bedre at kunne klare det tog han sin harmonika og begyndte at lave musik. “Der begyndte jeg at bearbejde det. “.

Andreas Gabalier er en kunstner der begejstrer sine fans.

Sammen med Schlagerplanet ønsker vi Andreas Gabalier tillykke.

Andreas Gabalier fødselsdag 2013

[box_info]www.schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse