Andreas Gabalier har fået sit eget tv-show

For få år siden var Andreas Gabaliere helt ukendt i folkemusik- og schlagerbranchen. Men hans “Volks-Rock’n’Roller har begejstret mange mennesker og med sange som; “I sing a Liad für Di,” “Sweet little Rehlein” og “So lieb hoab i Di” har han skabt sig et navn. I dag er han en velkommen gæst i tv-udsendelserne, ligger højt på hitlisterne og har formået at få hamburgerne til at gå til koncert i Dirndl.

Live-dvd er ude i butikkerne

I denne uge udkom en dvd fra hans turné i Tyskland. Ligesom det aktuelle album bærer dvd’en også navnet “Home Sweet Home”.  Optagelserne er fra Münchner Olympia hallen, og premiumudgaven indeholder hele to dvd’er og to cd’er. “Showet i München var ekstremt sjovt ,og jeg nød hver sang på sætlisten, så da vi stoppede gjorde det mig lidt tungsindet,”  siger Andreas Gabalier, da han beskriver sine følelser under koncerten.

Ved ekstranumrene i den store hal var sangeren lidt trist, fortæller han senere: “Showet var ved at være slut, og jeg havde fuldstændig mistet tidsfornemmelsen. Egentlig ville jeg ikke forlade scenen, fordi publikums begejstring ingen ende ville tage”. Denne dvd vil være en glad erindring, eller, for alle dem som ikke var der, en fantastisk koncertoplevelse hjemme i stuen.

Kilde: Universal-music.de
Kilde: Universal-music.de

Eget tv-show til september

Men der kommer mere. På grund af succesen på turnéen giver Andreas Gabalier fem Open-Air-koncerter til sommer, men tv har også opdaget ‘steireren’. Til september vises for første gang “Gabalier: Die Volks-Rock’n’Roll-Show” på ARD. Showet vil være en blanding af sceneshow og roadmovie. Produktionen er et samarbejde mellem Bayerske Rundfunk, SRF og ORF og vil blive optaget den 30. august.

Ikke kun ARD vil vise showet med Gabalier, også i Schweiz og Østrig vil de vise det. “Blandingen af traditionelle musikalske elementer, min dialekt og rockende charme vil, sammen med min egen musikalske smag, give et tv-show, man ikke har set før,” siger den glade 29-årige. Publikum kan vente sig et spændende show.

[box_info]Kilde:Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse