Andreas Gabalier gør det igen!

Enhver, der har været til en Andreas Gabalier-koncert, ved: at med hans hits som HulapaluI sing a Liad für di og Bügel dein Dirndl gscheit auf , kan ingen stå stille. Et hav af Dirndl og Lederhosen synger, fester og danser, samtidig lyttes der andægtigt til de følelsesladede sange som Amoi seg’ma uns again. Atmosfæren med fascinerende scenografier, et energisk show og et lysende lyshav er helt betagende. Især foran en sådan kulisse…

Han gør det igen: Volksrock’n’roller Andreas Gabalier vender tilbage til Münchens olympiske stadion! Dette er netop blevet annonceret.

Andreas Gabalier og det olympiske stadion i München: en succeshistorie

I 2016 stod den folkekære rock’n’roller for første gang på scenen på det udsolgte olympiske stadion i München. I over tre timer festede 70.000 mennesker med østrigeren. Den 22. juni 2024 kommer Andreas Gabalier nu for femte gang til det olympiske stadion – klar til at byde fansene på et strålende show.

Olympiastadion har allerede været udsolgt fire gange – til tiårsdagen for scenen i 2019 endda med en rekord på 72.000 besøgende. Koncerten på Olympiastadion München er nærmest en hjemmekamp for bjergmanden, som allerede har leveret adskillige spektakulære øjeblikke foran den velkendte kulisse.

Hans medrivende og autentiske Volksrock’n’roll-show får hele stadion til at ryste og kan følges fra alle niveauer og rækker takket være det ubegrænsede udsyn. Tilbagevenden til Olympiastadion lover at blive årets højdepunkt for Andreas Gabalier, for München var, er og bliver epicenteret for Volksrock’n’roll.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER