Andreas Gabalier går nye veje

Andreas Gabalier er blevet en utrolig succes i hans kort karriere. Bambi, Echo, Amadeus Awards, for blot at nævne de vigtigste priser, som Andreas Gabalier allerede har modtaget. Med sin musik, tilhører han ikke genren schlager og folkemusik, Andreas Gabalier har skabt Volks Rock´n Roll. Musikken er nede på jorden og hans Steirischen rødder viser det, men med rocken og moderne påvirkninger. Det viser han også med hans nye sang “Man og volks-Rock´n Roll”. I hans sange “I sing a liad für di” og “Da komm ich her” viser Andreas Gabalier, at han med sine sangtekster byder musikken at gå nye veje.

Andreas Gabalier i Rosenheim – cops

Serien “Die Rosenhei-cops” er en succesfuld krimiserie i Tyskland i øjeblikket, og udspiller sig som navnet antyder, i Rosenheim syd Bayern. Talrige sæsoner har allerede været vist på tysk tv. I en episode var Andreas Gabalier Michi Mohr (Max Müller) for at besøge sin kollega. Andreas Gabalier skulle i Rosenheim cops spille en musiker, og derfor havde Andreas ikke brug for nogen skuespiller erfaring, for musiker er han jo. Episoden hed “Mozarts kleiner bruder” og har episode nr 300.

Også i hans hjemby går Andreas Gabalier – Steiermark- nye veje. Andreas Gabalier er blevet ambassadør for nydelsen af æblet i Steiermark. Det passer godt sammen, fordi det Steiermarkerske æble er lige så sprød som Andreas Gabalier.

Andreas Gabalier er i øjeblikket på tour

I øjeblikket er Andreas Gabalier med sin Volks Rock´n Roller live på tour i Tyskland: Essenbach, Stuttgart og München er endnu på programmet. Midt i November tager Andrea Gabalier en hal tour gennem Østrig. Hans fans som tæller børn, ældre, mænd og kvinder hvor største parten sikket er kvinder. Alle kommer i kostumer, det skylder de deres idol og det gør dem glade. Og især Andreas.

Andreas-Gabalier-8

Kilde: Schlagerportal.com

 

Det skal du læse