Andreas Gabalier: Fra stjerneskud til superstjerne på fire år

Andreas Gabalier brød alle love, alle love i musikbranchen. Andreas Gabalier har gjort det umulige muligt. Præcis for fire år siden, havde Andreas Gabalier sin første tv optræden hos Andy Borg i Musikantenstadl i Tulln. Andy Borg havde inviteret ukendte kunstnere til at være med i udsendelsen, og det bragte en lavine proces i gang, en folke rock´n roll lavine.

Andreas Gabalier var på sit første besøg i Stadl i 2009, en genert ung studerende med en ubestemmelig frisure, men allerede den gang imponerede han publikum. Allerede i august 2009 kom Andreas Gabalier med sit første album „Da komm´ ich her.“ Andreas Gabalier kommer fra Steiermark i Østrig og hans sange handler om hans hjemland og indtryk fra hans hjemland. Et år senere kom det andet album på markedet med titlen „Herzwerk“ og blev på den store open air forgyldt med nummeret „Herzwerk.“ Fra den første tv optræden til sin første platin plade gik der kun 18 måneder for Andreas Gabalier.

Andreas Gabalier: Den hofte er hans varemærke!

På albummet “Herzwerk” blev hans absolutte super single “I sing a Liad für di” udgivet. Singlen har nu været repræsentret i mange måneder på hit listerne. På det tidspunkt kom også de hoftetrin Andreas Gabalier udviklede og han blev inviteret til store musik programmer som  „Willkommen bei Carmen Nebel“, „Die Feste der Volksmusik med Florian Silbereisen“ og Musikantenstadl, Andreas Gabalier var altid en velkommen gæst.

Med sit album ” Volks Rock´n Roll” som udkom i oktober 2011, lykkes det Andreas Gabalier at finde sin egen musik genre, det var folkemusik, lidt schlager og lidt Rock´n Roll passede til Andreas Gabalier. Andreas Gabalier beskriver sin stil af musikken som en blanding af de 3 genre.

andreasgabalier

Året 2012 var året hvor Andrea Gabalier modtog den ene pris efter den anden. Andreas Gabalier blev tildelt en ECHO og snart også en Amadeus Award præsenteret i to kategorier. SCHLAGERportal.com spurgte Andreas Gabalier om ECHO og Amadeus har samme betydning for ham. “Det var dejligt at modtage en EHCO for mig, det er den næst største musik award i verden. At stå der mellem Katy Perry, Rammstein, Caro Emerald osv. var lidt underligt for mig som østriger. Men selvfølgelig er jeg stolt af Amadeus, det er rart at blive hædret og værdsat i sit hjemland.”

tatto

Folkemusik rock´n roll er en livsstil!

Andreas Gabalier er ikke kun værdsat i sit hjemland Østrig, men også i Tyskland og mange andre lande, i Steiermark er han meget populær. Han har med sin musik skabt, sin Folke Rock´n Roll musik stil. Med en tatovering på hans underben, har Andreas Gabalier udødelig gjort folkemusik Rock´n Roll for evigt. SCHLAGERportal.com var tilstede da Andreas Gabalier fik den lavet og har taget et billedet, hvor man kan opleve den smerte han går i gennem.

I november 2012 fik Andreas Gabalier tildelt en sød hjorte gave, Andreas blev tildelt en Bambi. Andreas Gabalier udtaler “For mig er det en special ære at modtage verdens største medie priser, det er jeg meget stolt af, der er ikke mange østrigere der har fået tildelt en “Bambi.”

andreasgabalier2

Andreas Gabalier spiller hjemme open air den 25. maj 2013

Den 25. maj vil Andrea Gabalier overraske sine fans med nye sange, og hans fans venter spændt. Der er stadig få billetter til Open Air med Andreas Gabalier, en chance for at opleve superstjernen ved Open Air.

Der kan købes billetter her: Billetter

Det skal du læse