Andreas Gabalier & Florian Silbereisen: Kan snart ses i Wetten dass..?

Wetten das..? er en af de mest succesfulde udsendelser på tysk TV. Den næste udsendelse med Markus Lanz som ikke havde det let som efterfølgeren til Thomas Gottschalk og fik til tider en masse kritik, kommer nu den 9. November 2013 i Hallen / Saale, og på scenen i Wetten dass sofaen kommer blandt andet fodboldspilleren Lukas Podolski, skuespillerne Diana Amft, Armin Rohde og Elyas M´Barek, vært og sanger Florian Silberreisen samt volks Rock´n Roller Andreas Gablier. De musikalske gæster hos Markus Lanz er store navne som Celine Dion, Miley Cyrus og Sting.

wetten-dass

Siden 1981 har Wetten dass..? været som TV show på ZDF. Et TV koncept med begrebet sjov, spænding og underholdning i løbet af årene. Frank Elstner, Wolfgang Lippert og Thomas Gottschalk har været værter indtil 2012, der blev Markus Lanz den nye vært i Wetten dass…?, han var undervurderet i første omgang, men er nu fast vært for programmet. Markus har en søn fra sit tidligere forhold med Birgit Schrowange og er nu gift med Angela Gessmann. Brylluppet fandt sted i 2011. Markus Lanz har været vært på talrige udsendelser på ZDF.

Andreas Gabalier & Florian Silbereisen besøger Markus Lanz

Andreas Gabalier var med sine sangtekster inden for et par år en super stjerne. Albummet “Da komm ich her” var en bragende succes. Hans sang “I sing a liad für di” og “Sweet little Rehlein” havde Gabalier begejstret sine fans. I øjeblikket er Andreas Gabalier på tour med sin volks Rock´n Roller live igennem Tyskland. På lørdag er han hos Markus Lanz for at gøre et kort stop. Ved Wetten dass…? vil han give et par numre og hans berømte hofte sving vil nok også blive set ved Markus Lanz, Volks Rock´n Roller vil få hjælp fra Wetten dass… ?

Andreas-Gabalier-9

Florian Silbereisen er sanger, succesfuld vært og en publikums darling. I år 2004 overtog han udsendelsen “Feste der Volksmusik”, som efterfølger fra Carmen Nebel. Siden har Florian Silbereisen med udsendelsen haft stor succes i tysktalende TV lande. Florian Silbereisen har allerede hilst på stjerne som Andrea Berg, Semino Rossi, Hansi Hinterseer, David Garrett, Stefanie Hertel, Stefan Mross og Helene Fischer. Florian og Helene har været sammen siden 2008. De største øjeblikke kan man også finde mange videoer af på Youtube.

Florian-Silbereisen-4

Med så store studie gæster, i en så forskellig artet og underholdende musikprogram, kan så stort en show ikke være i vejen og se. Tidspunktet for Wetten dass…? er søndag kl. 10.45 på ZDF. Andre datoer for Wetten dass..? er 14-12 i Augsburg og 25.1 2014 i Karlsruhe. Billetter kan købes på hjemmesiden til Wetten dass…? Klik her

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse