Andreas Gabalier: Ekskæresten kommer med en pikant tilståelse

I 2019 forlod Andreas Gabalier pludselig sit hotel midt om natten under et tv-show. Dagen efter var det overalt i medierne: Andreas Gabalier og Silvia Schneider var gået fra hinanden efter seks år. Om hvad grunden til den pludselige afgang var, blev dengang aldrig opklaret, men faktum er, at de to stadig er på god fod i dag. Ingen rosenkrig, ingen grimme ord – meget modent. Og så talte Silvia for nylig ved et arrangement om romantiske gestus, som hun stadig tænker på i dag…

Du godeste, de var et smukt par, men Andreas Gabalier og hans ekskæreste Silvia Schneider gik fra hinanden i 2019. Årsagen er så kendt i dag, og det var for lidt tid. Gabaliers liv var for turbulent, så privatlivet kom i anden række. Volks rock’n’rolleren er stadig single i dag. Silvia, derimod, er nu lykkelig sammen med musikeren Jamie Harrison.

Men hun har tydeligvis stadig gode minder om Andreas’ romantiske gestus, som hun afslørede til “OK Magazin” ved det tyske filmbal: “Jeg synes, at de mest romantiske lejligheder altid er, når nogen skriver en sang til dig. Det har jeg haft fornøjelsen af at opleve et par gange. Jeg synes virkelig, at det er det mest romantiske.”

Hvordan kan man se, at forholdet mellem de to aldrig bliver surt? Ganske enkelt fordi hun stadig lytter til hans musik:

Jeg nyder stadig at lytte til sangene i dag, men min nuværende kæreste er også musiker. Det betyder, at jeg er ansvarlig for et par sange i mellemtiden.
Silvia Schneider (Ok Magazine)

Silvia har været sammen med Jamie i næsten to år nu, og hun har allerede medvirket i hans musikvideo. Bortset fra det, kan de godt lide at holde deres forhold privat.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse