Andreas Gabalier: Det ligger bag hans hemmelige projekt

Foto: Carsten Klick | Electrola

Andreas Gabalier er i øjeblikket i den tyske hovedstad – for at danse. Det siger sig selv, at alle spekulerer i, om han forbereder sig på et danseshow. Schlager.de ved, hvad der ligger bag det!

“Let’s Dance” er kun lige afsluttet. I år vandt ex-fodboldspiller Rúrik Gíslason det eftertragtede trofæ. Uanset hvad er man dog stadig i fuldstændig dansefeber: Andreas Gabalier! Østrigeren svinger i øjeblikket dansegulvet, som om der ikke var nogen i morgen. Han lavede endda en særlig tur til Berlin for dette, for det er her hans dansetræner Nathalie Gilmore bor, som tilsyneladende giver schlagerstjernen et kæmpe boost!

Bevisbilleder på Instagram

Andreas sendte et øjebliksbillede på Instagram, der viste ham efter udmattende dansetræning. Han holder et glas vand mod sit hovede for at køle af. Men hvad er al den stress for? Så meget kan afsløres: Intet af dette har noget at gøre med et danseshow!

Gabalier træner til sin musikvideo

Som Krone.at rapporterer, danser Andreas Gabalier til sin nye musikvideo. Desværre er der endnu ikke kendt mere, men musikken ser ud til at arbejde hårdt på et nyt album, som Instagram-billeder med sin baggrundssanger Berenice fra studiet viser. Desværre, på grund af coronaen, vil de ikke være på tur igen før 2022.

Indtil da kan hans fans se frem til en dansemusikvideo i en klasse for sig …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER