Andreas Gabalier & Arnold Schwarzenegger – “Pump it Up” er den første sang fra duoen

Foto: Andreas Gabalier Facebook

Når en af Østrigs mest succesfulde schlager stjerner og en af Hollywoods berømte personer mødes, så kan der kun opstå noget ganske særligt, eller? Og det er netop det, der sket, for Andreas Gabalier og Arnold Schwarzenegger har udgivet en duet med titlen “Pump it up”. Schlager.de synes denne konstellation er stor og er sikker på vi ikke er de eneste der synes det.

Volks-Rock´n´Roller møder Terminator

Da Andreas postede et billede af ham og Arnold dengang skrev han: “Ingen ord behøves, billedet taler for sig selv og hashtag #Recording og #Recording studio.

Det vides endnu ikke hvordan det samarbejde opstod, men dem som var opmærksomme, ville have opdaget, at Andreas Gabalier brugte en del tid i USA. Tanken om, at Andreas og Arnold, som er kendt for sin tid som den 38. guvernør fra 2003-2011 i Californien, besluttede sig for en duet, er åbenlyst. Begge kunstner er de mest kendte i Østrig og mødes igen og igen ved forskellige begivenheder i deres hjemland. Når det kommer frem hvordan ideen til denne store duet, vil vi naturligvis komme med det.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse