Andrea Kiewel slår Stefan Mross

To udsendelser der begge er søndags klassikere. ARD har siden 1995 præsenteret “Immer Wieder Sonntags” fra Europa Park ved Rust og ZDF med “ZDF-Fernsehgarten” har en lige så lang TV historie bag sig. Sidste år sendte begge udsendelser på samme tid og TV duellen med seertallene tabte “ZDF-Fernsehgarten”.  Efter sidste søndag hvor begge udsendelser blev sendt, er det et andet seertal man bemærker. “ZDF-Fernsehgarten” med Andrea Kiewel ligger foran.

Kilde: ZDF.de
Kilde: ZDF.de

“ZDF-Fernsegarten”: Ny sendetid

Kiwi nåede sidste søndag med sit show et snit på 2,26 millioner seere og 19,7 procent markedsandele, i mod Stefan Mross med et snit på 1,68 millioner seere og en markedsandel på 17,4 procent. Konceptet for begge udsendelser er allerede lagt og vil ikke blive ændret væsentlig denne sommer. Men efter sidste år hvor programmerne overlappede hinanden, har ZDF flyttet sin sendetid til 11.50, men “Immer Wieder Sonntags” stadig begynder kl. 10.00.

Kilde: ARD Foto" - SWR/Sonja Bell"
Kilde: ARD Foto” – SWR/Sonja Bell”

Stadig succes for “Immer Wieder Sonntags”

Men også selvom Stefan Mross med sin udsendelse er bagud i seertal, kan han glæde sig over succes. Denne glæde deler værten på sin Facebook: Kære Facebook venner af, “Immer Wieder Sonntags” vi havde den første udsendelse i søndags, men ikke et højt seertal”. Man er i hvert fald spændt på hvordan TV duellen med “Immer Wieder Sonntags” og “ZDF-Fernsehgarten” udvikler sig og om showet med Stefan Mross stiger i seertal og få lige så mange seere som sidste år.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER