Andrea Kiewel: Jeg har hvad der kræves for at være en trickster

Foto: ZDF / Markus Hintzen

Hvem ville have troet det? “ZDF-Fernsehgarten”-værtinden Andrea Kiewel (55) afslører, at hun også har jobmuligheder uden for fjernsynet. “Måske har jeg det, der kræves for at være en lommetyv eller en trickster,” mener den sympatiske “Kiwi”.

Allerede som barn var hun god til at snyde ved brætspil. “Mine forældre lod mig aldrig vinde,” siger hun om sit snyd. “Hverken når vi spillede kort eller andet” Blev ikke vred “og bestemt ikke med skak.” Lejlighedsvis kom der et tip fra hendes forældre, eller de forklarede hende en spilstrategi. ”Men der blev ikke givet mig noget.” Den populære værtinde havde kun én ting at gøre: at snyde nådesløst.

”Jeg snød mine forældre i rummy og især med roulette. Jo længere jeg øvede på at snyde, jo mere mesterlig blev jeg,” minder hun om. I dag ved Andrea dog, at hendes forældre indså, at hun ikke spillede ærligt. “De lod mig slippe væk med det,” siger hun. Fordi det ikke var vigtigt for hendes forældre, om de blev snydt eller plyndret. For dem handlede det primært om tiden sammen med familien.

Fernsehgarten-gæster behøver ikke bekymre sig om deres tegnebog efter denne tilståelse. “Fordi jeg havde en god barndom, forfølger jeg ikke disse aktiviteter,” forsikrer Andrea Kiewel. Vi kan godt lide at tro det.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER