Andrea Kiewel: Hun kan vente længe på en undskyldning fra Luke Mockridge!

Foto: ZDF – Sascha Baumann

Komikeren Luke Mockridge’s optræden ved ZDFs “Fernsehgarten” i august skabte stor vrede i Tysklands tv-landskab. Værtinden Andrea Kiewel syntes ikke, at hendes kollega præstation var sjov og afbrød endda på et tidspunkt. Nu blander Mockridge sig personligt og for første gang i debatten. Men det er ikke en undskyldning …

Luke Mockridge’s optræden forbliver sandsynligvis i manges erindring. Fritzchen-vittigheder, en banan som telefon, elefantekorn med begge arme, fornærmelser for offentligheden – det kunne ikke være mere pinligt ved ZDF “Fernsehgarten”. Det var for meget, selv for den altid gode glade Andrea Kiewel, og hun afbrød forestillingen af Luke Mockridge uden videre.

På det tidspunkt havde man allerede mistanke om, at det var en PR-stunt. Det viste sig senere, at Luke optog til sit nye skjulte kamerashow. Bag kulisserne havde man angiveligt vidst det, kun Andrea var uvidende. Luke Mockridge selv kan ikke forstå problemet ved hans optræden.

I et interview med “Bild.de” siger han nu, at han var meget overrasket over, hvor vigtigt det var, at han havde ringet live på tv med en banan: “Og uanset hvor absurd mit optræden var i øjeblikket – så hvad der blev lavet af ud det, var endnu mere absurd og barnlig.” Det er ikke undskyldning, snarere tværtimod: “Mere opmærksomhed for min person og for vores mission kan du ikke få.”

Kilde. Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER