Andrea Kiewel: Andrea Bergs succes “er gigantisk”

Andrea Berg har flere gange været gæst i ” ZDF-Fernsehgarten” med moderator Andrea Kiewel, som endda tog på turné med schlagerdronningen og mange andre stjerner tilbage i 2004. I anledning af 30 års scenejubilæummet afslørede hun mere om sit forhold til sangerinden i sin “SUPERIllu” klumme og blev endda direkte begejstret!

Andrea Kiewel: Det er, hvad hun synes om Andrea Berg

I “SUPERIllu” dedikerede Andrea Kiewel sin nuværende klumme til schlagerdronningen Andrea Berg – og adlede hende formelt i den: “Jeg ved, at Andrea altid har villet synge. Og at hun tog en beslutning for længe siden. En beslutning kaldet scene. Med alle risici. Succesen kom hurtigt. Og hun er gigantisk. Med rette”. Kiwis “ZDF Fernsehgarten” har allerede nydt godt af hendes popularitet – det er oplægsholderen sikker på. Da Andrea Berg optrådte igen på Mainzer Lerchenberg i juni 2022, tunede utrolige 2,3 millioner seere ind – med en markedsandel på 20,1 procent. ”Hver femte havde valgt min ‘tv-have’ i søndags. Også eller måske på grund af Andrea Berg.”

Andrea Kiewel bliver begejstret

Andrea Kiewel går faktisk i henrykkelse: ”Vi hylder en sangerinde, en kunstner, en kvinde, der som ingen anden lykkes med at sætte ord på og synge om alt det, der bekymrer os eller gør os glade. Enhver, der kan det, er en STJERNE!” siger Kiewel. Hvilke smukke ord på jubilæet for Andrea Berg, som for nylig indspillede duetter med mange stjerner og skal på drømmeferie med mor Helga og datteren Lena om et par uger .

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER