Andrea Jürgens: “Das Beste” – dobbelt-cd og dvd er nu i handlen

Det er svært at tro, at denne unge og flotte kvinde allerede har over 35 års erfaring og også har en succesrig karriere inden for tysk schlager. Andrea Jürgens, Tysklands eneste og succesfulde kvindelige barnestjerne, kan efter et kometagtigt gennembrud som barne- og ungdomssanger se tilbage på en årtier lang, vellykket karriere i den tyske schlagerbusiness. Ingen tysk kunstnerinde har forenet så mange fans over et så langt tidsinterval som Andrea Jürgens. Mange af jer er opvokset med Andrea. Formålet med dette album er at samle en hitkollektion for første gang i løbet af en helt særlig karriere.

Nu udkommer nemlig fra TELAMO Andrea Jürgens’ “Das Beste”, som indeholder to cd’er med alle hendes store sange og et Andrea Jürgens hitmix. Derudover udkommer en dvd med de skønneste tv-optrædener over den 35 år lange sangkarriere.

Andrea-Jürgens-Das-Beste-p1
Kilde: Telamo.de

Fra lille til stjerne

Den lille Andrea Elisabeth Maria Jürgens fra Wanne-Eickel blev opdaget af successproducent Jack White og var en sensation i Rudi Carells ARD-Silvestergala “Am Laufenden Band”. Inviteret af tysk tv’s showcrooner erobrede den dengang 10-årige pige scenen med en sjælerørende sang om skilsmisse, “Und dabei liebe ich Euch beide”, der tog tv-seerne med storm. Efterfølgende havde barnestjernen andre hits som “Ich zeige Dir mein Paradis”, i begyndelsen af 80’erne etablerede hun sig som teenageidol med “Mama Lorraine” – en sang der blev komponeret af den dengang ukendte Uwe Busse. Andre succeser fra denne tid var “Japanese Boy” og “Manuel Goodbye”.

Populariteten efter barne- og ungdomskarrieren stoppede ikke, også som voksen har sangerinden etableret sig blandt de store tyske schlagerstjerner. Dette er bevist med et utal af musikpriser og sølv-, guld- og platinpriser for hendes albums. Ud over sin kunstfulde stemme, som giver en karakteristisk klang, og som i dag er Andrea Jürgens’ varemærke, har kunstnerinden indtil i dag givet sine sange smukke melodier og tiltrækkende tekster, der af fans altid opleves pålidelige med de tyske schlagertemaer såsom venskab og kærlighed.

Så nu fejres en stor karriere med denne storslåede cd-udgave. Selvfølgelig med alle de uforglemmelige Andrea Jürgens-hits gennem 35 år. Ud over de ovennævnte store succeser, som er samlet på produktionen, er også musikalske milepæle som “Ein Herz für Kinder”, “Ein Rose für Dich”, “Wir tanzen Lambada”, “Santa Catarina”, “Ich hab Dir nie den Himmel versprochen” og “Eleni heiss da Mädchen”.

40 af de sange, som bedst dokumenterer en unik karriere, er samlet på denne dobbelt-cd-kollektion fra Andrea Jürgens.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

DVD

Der medfølger også for første gang en dvd, som indeholder de smukkeste tv-optrædener gennem karrieren. Det er originale optagelser – uforglemmelige tv-produktioner som “ZDF-Hitparade”, “Patrick Linder Show”, “Tele-Illu”, “ZDF-Fernsehgarten” og “Musik liegt in der Luft” og andre. Naturligvis præsenteres alle hendes succestitler fra tv-scenen.

Udgivelsen af denne samling er en hyldest til Andrea Jürgens’ musikalske liv. Hendes fans, venner af god schlagermusik og også musikhistorikere i schlager vil sætte pris på det.

Andrea Jürgens’ “Das Beste” er en dobbelt-cd-udgave med tilhørende dvd med de smukkeste tv-optrædener over en 35-årig schlagerkarriere og udkommer den 17. oktober fra TELAMO.

Cd kan købes her: Das Beste

Dvd kan købes her: Andrea Jürgens – Das Beste

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse