Andrea Berg’s julesange

Andrea Bergs julealbum “Dezember nacht” kan hun virkelig være stolt over. Sammen med producent Eugen Römer har schlager divaen stillet et sandt værk på benene, og det er ikke kun fans der bliver bløde i knæene. Fordi det ikke er sådanne, at alle kan udføre sange til den festlige tid, men Andrea Berg kan, på albummet har hun samlet sange som “Stille nacht heilige nacht”, “Leise rieselt der schnee” og “Aba heidschi bambedschi” som er blot nogen af klassikerne.

Ud over seks traditionelle titler finder man også seks sange som Andrea Berg selv har komponeret. Blandt andet følelsesmæssige titler som “Die kraft der liebe”, Seit tausend jahren” og “Nur dann hab´ich gelebt”. På premium udgaven af Andrea Berga julealbum finder man endda en ekstra sang, som også kommer fra hende personligt. “Flieg hinauf in die nacht” hedder sangen som hun synger i en rolig og melankolsk stemning af kærlighed.

Et andet højdepunkt på Andrea Bergs jule CD er “In dieser nacht war ein engel da”. Dette er ikke en sang, men en fortælling til hendes datter Lena Maria.

Med denne CD ønsker Andrea Berg sine fans og alle andre en rigtig god julefest og en glædelig tid.

For Andrea Berg var det et personligt ønske at lave et album med tak til sine fans. Det må man sige er lykkes hendes i alle henseende. Fuld af følelser og spænding er der stemning i luften og giver os en pause fra den travle dag.

Det er ikke kun teksterne, men også baggrundsmusikken. Det er nemlig ikke andre end “Philharmonic sound orchestra”. En oplevelse for alle sanser, den er indspillet i Munchen live, en skøn og herlig lyd.

Med “Dezember nacht” viser Andrea Berg personlig dybde og charme. Lidenskabeligt præsentere schlager ikonet sangene, så de rører hjertet og holder for evigt.

Andrea-Bergs-julealbum-Dezember-nacht-1

[box_tip]Albummet kan købes her: Andrea Berg – Dezember Nacht[/box_tip]

[box_info]www.Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse