Andrea Bergs dobbeltgængere hitter hos publikum

Det er åbenbart meget populært at efterligne de store schlagerstjerner, og denne gang kigger vi på Andrea Bergs dobbeltgængere.

Andrea Berg er en stor stjerne, og hun har et utal af fans. Hendes shows og den måde, hun fremtræder på, er enestående, og det er derfor ikke overraskende, at der er mange, der gerne vil være som hende. Hun har da også rigtig mange dobbeltgængere, som ikke kun ligner hende på udseendet, men som også kan synge og synger de samme sange, som hun gør.

Mange af dem optræder for fulde huse, og mange af Andrea Bergs fans tager til takke med en sådan optræden, hvis de ikke lige kan komme til en rigtig Andrea Berg-koncert.

Maria-Thalbach

Maria Thalbach

Den mest berømte og elskede af hendes dobbeltgængere hedder Maria Thalbach. Hun ligner originalen til forveksling.

Hun er meget populær, og det er der måske ikke noget at sige til, for ikke kun ligner hun Andrea Berg, hun formår også at lave nogle fantastiske og spektakulære shows, hvor hun synger alle schlagerstjernens sange.

Maria Thalbach kan sagtens fylde sin kalender ud, da efterspørgslen er stor. Hun optræder til firmafester, på diskoteker og til schlagerfester. Link til Maria Thalbach hvis man selv vil se mere.

annelie

Annelie

En anden berømt dobbeltgænger er Annelie, som omtaler sig selv som “Andrea Berg-dobbeltgænger med liv, sjæl og stemme” .

Hun synger, så det til forveksling lyder som Andrea Berg, og med sin energi og entusiasme formår hun at fange publikum og holde dem fast. Hun optræder live med alle Andrea Bergs sange. Link til Annelie

sibylle

Sibylle

Dobbeltgængeren Sibylle har imiteret Andrea Berg i omkring ti år, og hele hendes optræden vidner om, at hun har studeret sit idol godt og grundigt. Hun kan efterligne mimik og bevægelser, hvilket gør hende til en yderst overbevisende dobbeltgænger. Hun synger selvfølgelig også Andrea Bergs sange, og også hun er efterspurgt til f.eks. fødselsdagsfester, byfester og firmafester. Link til Sibylle

sylvia

Sylvia

Da Sylvia oplevede Andrea Berg til en koncert i 2009, vidste hun med det samme, at det skulle være hendes fremtidige arbejde og lidenskab: At optræde som Andrea Berg.

Hun blev fascineret af Andrea Bergs show, hendes stemme og ikke mindst hendes sexede kostumer og har siden med stor succes turneret rundt med sit Andrea Berg-dobbeltgængershow. Link til Sylvia

[box_info]Kilde: schlagerplanet.com[/box_info]

Man kan kun konkludere, at der åbenbart er efterspørgsel på andet end den ægte vare, og at publikum gerne tager til takke med kopivaren. Så måske skulle man slå ind på den levevej, hvilket godt nok som minimum for undertegnedes vedkommende lige ville kræve et par kosmetiske operationer.

RELATEREDE ARTIKLER