Andrea Berg “Uden min familie var jeg ikke blevet en stjerne”

Andrea Berg er ikke den eneste top stjerne i schlager verden, der er også Helene Fischer og Beatrice og CO, som har hjertet på rettet sted. Til fordel for “Ein herz für kinder” (et hjerte for børn) galla af BILd optræder sangerinden på i morgen lørdag i showet. “Det her er fra hjertet, og den vigtigste tak er – smil fra børn” siger Berg.

Andrea Bergs datter er meget ens med sin mor

Hun har selv en datter, som er med hendes 15 år midt i sin pubertet. Men æblet falder ikke langt fra stammen og derfor har Andrea Bergs datter en stor personlighed. I stedet for at ønske sig sko med mere, ønsker hun sig sundhed for sin mormor.

Familien er hendes eneste ene

I øjeblikke bor Andrea Berg i et tre-generations hus. “Uden mine forældre var min karriere ikke muligt. Kun fire uger efter Lena-Marias fødsel var jeg af sted igen, med vores vandrecirkus. Min far var styrmand, min mor passede baby, jeg var på scenen og i pausen ammede jeg” Sådanne fortæller Andrea Berg om hendes familie.

En af de skønneste udtalelser fra Andrea Berg: “Den der tror, millioner på kontoen er vigtigere end livet, er et stakkel menneske….” Tak til Andrea for de dybsindige ord.

Hvad synes du om Andreas indstilling? Kom gerne med din mening under vores kommentarer

Andrea-Berg-Uden-min-familie-var-jeg-ikke-blevet-en-stjerne-1

[box_info]Kilde: Promipool[/box_info]

Det skal du læse