Andrea Berg ubesejret i Østrig

Andrea Berg sætter nye standarder på de østrigske hitlister, for i øjeblikket cirkulerer med hun med sin “Best of” på plads 37, men placeringen er ikke så vigtig for Andrea Berg, men mere varigheden på hitlisten, som nu er intet mindre end fænomenal. Hele 600 uger har hun nu haft sit album på hitlisten, det er næsten 12 år!

Andrea-Berg-600-uger-f

På sin Facebook-side deler Andrea Berg et link til oplysningerne på musikmarkedet om emnet og kommenterer:
“Hej Drømme Pirater! Ups! Det har vi stadig ikke lagt mærke til! Kys Andrea” Kommentaren kan ses her: Andrea Berg og linket til artiklen kan ses her: Musikmarkt – Andrea Berg

Guinness World Records

Sidste år kom Andrea i Guinness World Records for sit “Best of” for det længst placerede album på hitlisterne i Tyskland og Østrig. For det fik hun en pris af Florian Silbereisen ved et af hans shows „Frühlingsfest der 100.000 Blüten“. På det tidspunkt havde albummet ligget i 347 uger på den tyske hitliste og 532 uger på de østrigske hitlister.

Guld og platin

Allerede i oktober 2001 udgav Andrea Berg hendes “Best of”. I alt 15 numre er på albummet, herunder et “Andrea Berg Party Mix”. Seks år efter udgivelsen af albummet havde det solgt 1.850.000 eksemplarer, hvilket fortjent gav Andre Berg fem gange platin og 11 gange guld.

Succes har et navn

Samlet set er det lykkedes Andrea Berg, at syv af hendes albums har ligget på førstepladsen på den tyske hitliste – i Østrig var det seks.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse