Andrea Berg – trods „Dörfle“ i Mikro

For nylig  åbnede Andrea Berg i sin hjemby sit nye projekt: “Dörfle”, som hun kærligt har døbt byen. Den tilbyder et sted hvor folk kan føle sig trygge, et sted de kan slappe af, og den tilbyder privatliv – i modsætning til et hotel. “Vi tilbyder noget, folk ikke kan købe: Denne individuelle kærlighed, som jeg sætte i alle detaljer; friheden, det at gøre det behageligt for dig døgnet rundt i dit eget Chalet”, sagde sangerinden dengang til illustrierten BUNTE. Der er en masse håndarbejde i Andrea Bergs “Dörfle”, og til åbningen fortalte hun dengang følgende til BILD: “Jeg ønsker nogle gange at være hjemme, fordi jeg til tider er egoitisk”. Klart, snart kommer spørgsmålet: Vil den rødhårede sangerinde trække sig tilbage fra musikken?

Trække sig eller blive ?

Andrea Berg indrømmer i et interview til BUNTE, at hun vil trække sig lidt fra optræden, men en komplet Andrea Berg afholdenhed er ikke noget, hun tænker på. Flere liveoptrædener har dronningen af tysk Schlager booket sig selv til. Koncert den 21. August i Mönchen-Gladbach, den 23. August i Dresden til “Filmnächten am Elbufer”, og den 29 August på Wald scene i Berlin under.

Desuden er Andrea Berg også ved seks andre koncerthøjdepunkter. Man kan blandt andet opleve hende ved “Schlager open Air 2015”, “Grossen Schlager Starparade” og “Schlagernacht des Jahres”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse