Andrea Berg taler åbent: Sådanne er forholdet til Helene Fischer

I mere end 22 år har Schlager stjernen Andrea Berg været i branchen og med hendes 13 millioner solgte enheder er hun Tysklands succesríge sangerinde. Med hendes Best- of- album, der udkom i 2001, holdt hun sig 347 uger på den tyske hitliste og fortrængte endda pop legenden Michael Jackson fra sin plads i Guinness rekord bog.

IMG_7877
Kilde: John Nissen

En anden succesrig Schlager sangerinde er den meget yngre Helene Fischer, som ud over musikken også har vist sig som skuespillerinde i “Tatort”. I September vil ZDF endda lave en dokumentation over en koncert fra hendes stadion tourne om den strålende sangerinde. Igen og igen bliver de to kvinder omtalt som rivalinder. I et interview med “Bild” fortæller Andrea Berg om sit forhold til Helene Fischer.

Vores forhold er godt, hun er ikke konkurrent, snarer en kær kollega. Hun kunne være min datter og hvis hun var ville jeg sove med stolthed“, siger Schlager dronningen. Misundelse er der ikke spor af. Hun har heller ingen angst, for at blive overhalet og giver sig tid til et nyt album for en tid.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER