Andrea Berg synger engelsk – uudgivet demo dukker op

I 1998 kom hun med sit album “Zwischen Tausend Gefühlen” som lå en uge på den tyske hitliste, men schlager dronningen og producent Eugen Römer arbejdede på en anden “baby” sammen: “Give me your heart” hed sangen og er indtil i dag ikke blevet offentliggjort.

“Give me your heart” er demo versionen af titlen “Schau dich nicht um, wenn du gehst” som er på albummet fra dengang. Indtil i dag har denne sang været bag lås og slå og ikke været udgivet på nogen CD.

Denne sang er en skøn ballade og anderledes Andrea Berg. Hun synger om hendes kærlighed, der kommer fra hende. Det er en sang om at være forladt og ønsket om, at beholde dens anden hjerte.

Et ønske fra mange af sine fans har Römer nu offentliggjort demoen fra 1998 på sin hjemmeside.

Her kan man høre Andrea Berg med „Give me your Heart“

Eugene Römer har sammen med Andrea Berg udgivet meget, men efter 18 år afsluttede Römer samarbejdet med Andrea Berg. Efter så lang kunstnerisk aktivitet, var det tid til en kreativ pause. Succesen var virkelig bombastisk: Andrea Berg havde 11 millioner solgte album under produktionen med Eugen Römer.

Siden adskillelsen har de nu begge fundet Ying og Yang. Andrea Berg producere i dag sammen med pop titanen Dieter Bohlen. Også det musikalske synes at være drømme par, alle taler om succes med Berg albummet “Arbenteuer”.

Eugen Römer har nu taget den 21 årige Melanie Miric under vingerne. Om det så var god ide må tiden vise.

andrea-berg

Kilde:schlagerplanet.com

 

Det skal du læse