Andrea Berg: Stor gestus for oversvømmelsesofre

Billede: Andrea Berg Facebook

Andrea Berg har haft en særlig juli måned. Fire aftener strømmede Schlager-fans fra hele Tyskland til Großaspach for at se deres idol ved et specielt Heimspiel. Det var ikke bare en række koncert eksperimenter – der var også øjeblikke af stor gestus til ofrene for oversvømmelserne.

”Steh auf und tanz” – det var mottoet i Andrea Bergs koncertserie – og folk dansede heftigt. På alle dage af begivenheden blev “WIRmachenDRUCK Arena” fuldstændig udsolgt med 2.000 tilskuere hver gang, og stemningen blandt gæsterne var sprudlende, men stadig disciplineret. Der er gået 16 måneder siden Andrea Berg måtte afbryde sin MOSAIK-Live Arena Tour på grund af Corona. Store Corona bekymringer, der sandsynligvis påvirkede alle kunstnere i Schlager-branchen.

Andrea Berg er glad

Desto bedre er det, at Andrea endelig kunne se sine “Traumpiraten” igen. De fik lov til at synge og danse i halvanden time – på trods af den silende regn den sidste aften.

”Det var fire dybt rørende heimspiel for mig – så intenst, så specielt! At føle, hvordan folk nød disse øjeblikke efter næsten halvandet år uden koncerter eller personlige møder, var en ubeskrivelig smuk følelse”, citeres Andrea Berg i en besked fra Rems-Murr-distriktet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

Hjælp til oversvømmelsesofre

Og der er bestemt mange fans af Andrea Berg, som kommer fra oversvømmelsesregionerne i Nordrhein-Westfalen og Rheinland-Pfalz – og har i øjeblikket store problemer. Andrea Berg, hendes team og de virksomheder, der var involveret i begivenheden, erklærede den sidste aften i koncertserien, at provenuet fra denne aften vil blive doneret til ofrene og hjælpere fra oversvømmelseskatastrofen. En stor gestus!

Borgmesterinde taler

Der var en anden vigtig grund til, at Andrea Berg var i stand til at være vært for denne særlige Heimspiel i fodboldstadion Großaspach. Lokalpolitikken i Rems-Murr-Kreis ønskede at drage vigtige konklusioner fra dette modelprojekt om, hvor godt store begivenheder er mulige i pandemiens tider.

“Vi har prøvet et par ting og har allerede været i stand til at få indledende indsigt,” siger projektleder Anika Fritz og ser tilbage. Arrangøren og distriktet udviklede et skræddersyet hygiejne- og sikkerhedskoncept til koncertserien.

Borgmesterinden Sabine Welte-Hauff var meget tilfreds: “Vi har fået vigtig indsigt i, hvordan store begivenheder kan fungere under pandemiske forhold.” Det vil være interessant at se, om andre stjerner og arrangører vil lære af dette specielle projekt – Andrea Berg leverede et vigtigt bidrag til at vende tilbage til normalitet. Chapeau!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER