Andrea Berg stiller hotel senge rådighed til kortvarig pleje

Hele Tyskland forbereder sig på flere corona patienter. For at sikre, at Rems-Murr-klinikkerne i Winnenden og Schorndorf har nok senge til inficerede Covid 19-patienter, leverer Schlager-superstjernen Andrea Berg 100 reservesenge i sit Hotel Sonnenhof i Aspach.

Hotellet, som er en del af Andrea Bergs familie, stilles til rådighed som et slags “reservehospital”. Det betyder, at hovedsageligt patienter fra plejehjem er indkvarteret til kortvarig pleje på Hotel Sonnenhof, der på grund af den igangværende pandemi ikke kan vende tilbage til deres ældre eller seniorhjem. Disse har i øjeblikket stoppet for indflytning.

SWR fortæller, at det ikke vil være reservesenge til corona patienter. Sygeplejepersonalet, der derefter skal arbejde på Hotel Sonnenhof, ville komme fra et kreds af sygeplejerskoler. Da Andrea Berg arbejdede inden for sundhedsvæsenet inden sin schlagerkarriere, kan denne beslutning kun være et spørgsmål om hjertet.

TAK, kære Andrea for dit engagement og dit store hjerte!

Kilde: Schlager.de

Beskeden fra Sonnenhoff

Kære Sonnenhof-venner,

Efter anmodning fra distriktskontoret og Rems-Murr-klinikkerne har vi aftalt midlertidigt at stille en hotelfløj af Sonnenhof til rådighed som en senge reserve. Rems-Murr-klinikkerne bruger ikke denne sengereserve til Covid-19-patienter, men til folk, som på grund af situationen efter et hospitalophold ikke kan gå direkte til de lokale rehabiliteringsklinikker, Pleje- og plejehjem.

Vi hjælper herved med at sikre, at det haster med nødvendigt hospitalssenge til døgnbehandling af Covid-19-patienter kan stilles til rådighed i selve klinikkerne.

Dette er en nødberedskabsplan, der forhåbentlig aldrig behøver at blive anvendt. I så fald vil vi naturligvis hjælpe med vores midler. Vi håber, at vi sammen kan mestre denne krise og snart fejrer livet sammen igen i Sonnenhof … så bestemt mere bevidst og intens end før.

Bliv venligst hjemme …….

Din Ferber-familie og Sonnenhof-teamet

Det skal du læse