Andrea Berg skriver brev til hendes 25 år yngre jeg

Andrea Berg fejre i år 25 års scene jubilæum. Fredag d. 15 september udkom hendes album “25 Jahre Abenteuer – Leben” et jubilæums album med nyfortolkning af hendes skønneste sange, sjældenheder, remix, akustisk versioner og nye sange som den aktuelle single “Ja ich will”. En som for Andrea har en særlig betydning. I et brev til hendes 25 år yngre jeg skriver hun: “For dig har jeg skrevet en sang “Ja ich will” over den vanvittige tid og jeg tror, hvis du havde hørt den, ville du smile og du ville kunne se dig selv og dit liv”.

Andrea Bergs brev til selv

Andrea Berg minder sig selv om i et brev, om hendes 26 årige jeg fra 1992. Hun arbejdede som sygeplejerske og kunne lide at køre på motorcykel, havde et 10 årig forhold bag sig og led af kærestesorg. På dette tidspunkt havde hun sine første optagelser med hendes opdager, musikproducenten Eugen Römer. Da hun sang “Ich will nie Wieder weinen” kom hendes tårer næsten frem. Med den følelses, som den Berg sang sangen, imponerede Eugen Römer, som tilbød hende en kontrakt.

Selv triste øjeblikke giver mening

“Uden denne smerte du havde i dig havde Eugen måske ikke opdaget dit talent”, resumere Andrea Berg. og videre “Så var det bgået anderledes, du ville stadig have været sygeplejerske. Nogle gange er det efter 25 år sjovt at se det i perspektiv, at alt i livet har en mening, selv de triste øjeblikke”. Den ikke tidligere udgivet “Ich will nie Wieder weinen” findes også på Andrea Bergs jubilæums album.

RELATEREDE ARTIKLER