Andrea Berg: Skænderi med jurymedlem Mateo Jaschik?

I den næste episode af RTL’s castings show “Deutschland sucht den Superstar (DSDS)” er hit sangeren Andrea Berg med som gæstejury. Men selv før showet rygtes der om uenigheder. Er der nu skænderier i DSDS? Andrea Berg er inviteret af jury medlem Dieter Bohlen og Andrea Berg er meget positiv over denne invitation: “Når Mesteren kalder, ville jeg selvfølgelig ikke sige nej” siger hun.

Men ikke alle kan åbenbart komme med i det. Dieter Bohlen’s med jury Mateo Jaschik fra bandet Culcha Candela udtaler: “Som vi har erfaret, det er til at brække sig over. Man kan undre sig over, om dette stadig er en fair konkurrence”.

Ifølge Mateo så har popstjernen nu endnu en ret til at træffe beslutninger på egen hånd og som ikke indebærer de øvrige medlemmer af juryen. Han siger: “Jeg kan kun undre: Hvis beslutningerne bliver ændret, så velbekommen! Det forekommer mig mere, som når nogen har brug for hjælp. Jeg har ikke brug for at udøve mit job sådanne. ”

Så er der nu skænderi i DSDS? Normalt er det mere blandt kandidaterne og ikke juryen at dette forekommer. Andrea Berg rammer hovedet på sømmet og faktisk ganske godt: “Lørdag aften er de kandidater i fokus hos mig”.

Vi følger sagen.

andreaberg

Kilde: Schlagerplanet.com

 

 

Det skal du læse