Andrea Berg: Sex er ikke mere vigtig for hende

I Januar måned blev Andrea Berg 50. En alder, hvor man ser anderledes på tingene og prioriteterne skifter, fortæller hun i et interview.

50, et halvt århundrede – et tal, som man ikke kan se på Andrea Berg. På scenen står hun gerne i mini læder skørter og viser sine ben. For at være sexede er for sangerinden ikke et spørgsmål om alder, ved andre ting har hendes prioriteter ændret sig.

“Sex er ikke mere så vigtigt for mig. Med årene forandre man prioriteter en smule”, fortæller Andrea Berg i et interview med det schweiziske magasin “SonntagsBlick”. Det sexede scene outfit tilhører hende, uanset hvilken alder: “Dette er en holdning, en holdning uanset hvor gamle man er. Hvis jeg har lyst, vil jeg også med 70 år tage miniskørter på. Det kan ingen forbyde mig”.

12779084_996773553699770_4101978340573511467_o
Kilde: Andrea Berg instagram

Kærlighed og familie står over alle

Prioriteterne hos Andrea Berg har flyttet sig, når hun i dag ser tilbage på sit liv med 50 år. Værdier som kærlighed, lykke og familie har en særlig høj prioritet. Kærlighed er “den eneste sande kilde til energi. Livet drejer sig ikke om magt og penge, men om kærlighed”, opsummere Andrea Berg og tilføjer: “Jeg kan lide mandige mænd, der kan tænde ild, der ikke bruger mere tid i badet end jeg gør”.

Ud over sin mand Uli Ferber er der også børnene, som i væsentlig grad bringer lykke i hendes liv: “Den smukkeste ting der er. At se dem vokse, til man må lade dem gå, det er tilfredsstillende”. Også når hendes datter Lena siger at hun er blevet for gamle til tøj. For sangerinden fra Aspach tæller tallet 50 ikke, men vigtigere er at man forbliver ung i sin krop”.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER