Andrea Berg Seelenbeben koncert i Hamborg 2016

Alt imens der var Schlager Booom på Tv, så var der ligeledes gang i den i Barclay Arenaen i Hamborg. Den 50 årige Andrea Berg optrådte på ca. 13.000 glade fans. Andrea er aktuel med hendes seneste album Seelenbeben og har som altid en tilhørende tour. I mere end 20 år har Andrea Berg været i musikbranchen og alligevel har Andrea formået at beholde begge fødder på jorden. Man høre altid fra hendes fans, at Andrea er naturlig og nede på jorden.

Forventningen til denne aften var stor, når man kigger tilbage på hendes tidligere shows med bla. Piratskib og Atlantis Den forsvundne by. Denne tour er med et drage tema.

Aften startede med at hele arenaen summede af glade fans med blinkende udstyr, nogle var klædt ud, der var rockere og børn. Nedtællingen er slut og tæppet falder. Andrea står flot på hovedet af sin drage, med sit lange røde hår og en flot rød kjole med forgyldt skærft, musikken blæser ud over publikum som alle er ellevilde. Andrea optrådte det meste af showet barfodet, omgivet af flammer og dansere. Man kunne være foranlediget til at tro at Andrea Berg og DJ Bobo har kigget efter tv-serien “Game of Thrones”. Flot det var det og starten på en 3 timers lang koncert var sat.

Alle var hensat i en magisk verden, for en koncert med Andrea er ikke bare en koncert, det er en farverig drømmeverden, som Andrea holder meget af. Andrea skuffede heller ikke hendes fans, for der var ikke kun de nye Seelenbeben numre, men også en del af de gamle klassikere, og 13.000 fans sang i kor, så man fik gåsehud.

Et af højdepunkterne denne aften var, at Andrea vælger en blandt publikum til at komme op på scenen. Den heldige var en ung mand ved navn Nico. Han havde bemærket sig ved at have sunget med på alle sangene. Tårerne rendte ned af hans kinder da han stod på scenen og erklærer sin kærlighed til Andrea, foran 13000 mennesker. Bagefter sang de sammen og publikum var begrejstede.

I mange år, har Andrea formået sig at synger sig ind i folks hjerter og det var også tilfældet denne aften, alt imens hun dansede rundt på sin drage.

Det skal du læse