Andrea Berg: På hendes hotel modtager hun selv gæsterne

På scenen er Schlager dronningen Andrea Berg altid glamourøs og er hyldet af sine fans. Men i Baden-Würtembergischen Aspach har hun sammen med sin mand Uli Ferber skabt et smukt hjem og paradis, hvor Andrea kan være normal og nyde det. Hotellet som hun driver sammen med sin mand, er for Andrea en rigtig oase. Men enhver der tror at Andrea bare driver den af, tager fejl.

Som om arbejdet som fuldtids Schlagerstjerne ikke var nok, har Andrea også sine hænder fulde på hotellet. Den sympatiske Andrea har mange ideer, som hun ønsker at opnå, som hun i et interview til “RTL punkt  12” fortæller. Især udsmykningen er hendes store passion, i den kan hun udleve hendes fantasi.

Andrea bringer mad til sine gæster

Men at den smukke 50 årige også arbejder på hotellet er ikke så slemt. Hun fortæller, at hun ofte og gerne selv servere mad til hotelgæsterne, rydder af og spørger om maden smagte dig.

Og på spørgsmålet, hvordan reagere gæsterne, svare Andrea med et smil. Mange besøgende tror ikke det er muligt, at de faktisk er betjent af hende. Derfor opdager de ofte først ved andet kig eller spørger om hun er søster til Andrea. Så når sandheden kommer frem, er overraskelsen naturligvis stor.

Kilde: promipool.de

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATEREDE ARTIKLER