lørdag, august 13, 2022
ForsideArtisterAndrea BergAndrea Berg overrasker fans med et megaprojekt

Andrea Berg overrasker fans med et megaprojekt

Andrea Berg fejrer i år sit 30 års scenejubilæum, og af denne grund har hun noget helt særligt i tankerne til sine fans som hun har glædet i alle disse år. Til denne særlige lejlighed udsender hun ikke kun sit nye album “Ich würd’s wieder tun” den 29. juli. ud, men optræder også med det nydesignede sceneshow “30 Jahre Andrea Berg”.

Showet vil blive optaget til tv den 29. og 30. juli og vil blive præsenteret af Giovanni Zarrella den 6. august på ZDF, ORF og SRF. Men det er ikke alt. Fordi Andrea Berg planlægger et helt særligt projekt for sine fans.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

For nogle fans kunne dette show være en drøm, der går i opfyldelse. Andrea Berg søger unge sangere mellem 16 og 18 år fra Aspach-regionen. På Instagram starter Andrea det som en del af sit nye album “Ich würd’s wieder tun”:

“Til denne titel ønsker jeg en masse mennesker, der har lyst til at synge med mig på scenen til vores store open-air show “30 Jahre Andrea Berg” den 29. og 30. juli i Aspach og være med i musikvideoen.”

Hvilken fantastisk mulighed for hendes fans. Og det glæder Andrea Berg sig også til: ”Har du allerede haft din første sangoplevelse? Så tør og lad os starte et helt særligt eventyr sammen – jeg glæder mig rigtig meget til at se dig!” sagde Andrea.

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER