Andrea Berg: Overraskelse! Nyt album om et par uger

Foto: Andrea Berg / Sandra Ludewig

Uha – Sony Music har en stor overraskelse, for de frigiver et nyt album af Andrea Berg om et par uger. I april 2019 blev Andrea Bergs seneste studiealbum, “Mosaik”, udgivet. Liveversionen fulgte i 2020.

Men ligesom mange andre kunstnere brugte Andrea Berg også Corona-pausen til at skabe nye planer. Dette bevises af et teammødefoto fra juli. Men nu, især Andreas-mærket Sony, skaber en overraskelse: Et nyt album af Andrea Berg udgives den 5. februar.

Det har titlen “In Liebe” og vil indeholde 18 sange. Dette er imidlertid IKKE et nyt studiealbum, men en ny samling af Andrea’s smukkeste kærlighedssange – den første CD med et udvalg af denne slags.

Lige i tide til ugen før Valentinsdag udgiver Sony Music for første gang et album med et udvalg af Andrea Bergs smukkeste kærlighedssange. 18 sange og fører fansen af ​​den ekstraordinære kunstner til kærlighedens vidunderland.

“Andrea Berg – In Liebe” – en kærlighedserklæring til hendes fans og den perfekte gave til Valentinsdag til deres kære! Sampleren vil være tilgængelig i butikkerne fra 5. februar. Forudbestillinger er nu muligt – klik på linket under nummeroversigten

Kilde: Schlagerplanet.de

1 Wunderland
2 Wir können nicht verlieren
3 Endlich Du
4 Meilenweit
5 Solang die Erde sich dreht
6 Tango Amore
7 Wenn Dein Mund mich küsst
8 Dann nimmst du mich in deinen Arm
9 Wenn Du mich berührst
10 Bleib
11 Vielleicht ein Traum zu viel
12 Spiel noch einmal nur für mich
13 Diese Nacht soll nie enden
14 Auch heute noch
15 Wirst Du mich lieben
16 Ich geh mit dir
17 Im nächsten Leben
18 Und wenn ich geh

Bestil her: Andrea Berg – In Liebe

Det skal du læse