Andrea Berg mod Helene Fischer

To stjerner, der er meget oppe i tiden i øjeblikket, er Andrea Berg og Helene Fischer. Andrea fordi at hun netop har færdiggjort sin Atlantis-turné med ekstrem stor succes. Helene Fischer fordi at hun starter på sin turné nu.

BILD.de har udgivet en noget speciel artikel, hvor de forsøger at sammenligne Andrea Berg og Helene Fischer. Det de sammenligner er flere dele af deres udseende og krop, hvor de så stiller dem op imod hinanden og spørger deres læsere om, hvem der er mest sexet. De har også opfundet et nyt begreb “Schlexy”, som er sammensat af  Schlager + sexy.

Der snakkes om, at Helene Fischer er mere til kropstætte bukser, hvor Andrea mere er til de flotte kjoler. De spørger også om, hvem der har den bedste numse, den flotteste mave og en masse andet.

Man kan læse mere og se billederne her: Andrea Berg Vs Helene Fischer

Nogle af kommentarene er: Hvordan kan man sammenligne Andrea og Helene, Helene er langt foran. Hvem er Andrea Berg? Helene Fischer er naturligt sexet. Andrea Berg virker på en måde billig … forskellen er (især for alder) stor, men naturlighed, stil og elegance går anderledes.

Kilde. Bambi Award
Kilde. Bambi Award

Hvad er jeres mening om sådan en sammenligning, kan det overhovedet lade sig gøre med den aldersforskel? Man skal tænke på, at Helene Fischer fylder 30, Andrea er 48 og har født. Og hvem er egentlig mest sexet?

Det skal du læse