Andrea Berg melder ud: Sådan gik det med Dieter Bohlen og „Mosaik“

Billede: Andrea-Berg.de

Dieter Bohlen bidrog med to sange til Andrea Bergs nye album “Mosaik”, trods den officielle faglige adskillelse sidste år. Andrea forklarer, hvordan det skete.

Efter den officielle faglige adskillelse af Andrea Berg og Dieter Bohlen sidste år frygtede mange for dårlig venskab. Ikke alene fandt de begge tilbage i interviews, men det viser sig  også, at Dieter Bohlen har bidraget med to sange til Andreas nye album “Mosaik”.

Det kom som en overraskelse for mange. Endnu mere overraskende, da erklæringen fra Dieter, at han ikke havde produceret noget for Andrea Berg. Nu har Andrea Berg endnu en gang oplyst, hvordan det hele nu var med Dieter, Andreas og “mosaik”.

Andrea Berg: Dieter Bohlen undskyldte via e-mail

Dieter Bohlen producerede ikke noget, men simpelthen komponerede, Andrea Berg fortalte nu “Thüringer Allgemeine”, der henviste til Bohlens erklæring, og forklarede, hvordan det kom til dette: Ifølge Bohlen der sidste år sendte en e-mail til Andrea Berg med en undskyldning i “han kunne tænke på ingenting, og han kunne ikke komponere noget”. Dieter var utilfreds over, at han havde brugt for meget tid i studiet og blev set offentligt som en “Kotzbrocken”, siges det. Andrea Berg forstod og fortalte ham, at han ikke skulle gøre noget, at han ikke har det godt.

Andrea Berg om Dieter Bohlen: “Nogle gange som en elefant i en kinesisk butik”

Denne historie lyder ret sandsynlig, da Dieter Bohlen trods alt havde haft den professionelle adskillelse fra Andrea Berg, meddelte, at han ønskede at bruge mere tid sammen med sin familie og mindre til at arbejde. Men så har de to tilsyneladende fundet hinanden igen i år. Selv efter at Bohlen havde taget mere tid sidste år for sig selv og hans familie og nu som sanger igen, kan man fornemme i hans musik.

Allerede i april havde Andrea Berg rapporteret en lang samtale mellem de to i Hamburg. Under dette skal “mosaik” sangen “Du musst erst fallen” være lavet direkte, fortalte Schlager-dronningen nu til “Thüringer Allgemeine”: I modsætning til den offentlige opfattelse tænker Bohlen. Selvom “han nogle gange er som en elefant i en kinesisk butik. Men jeg elsker ham for at være ærlig og ærlig. ”

I slutningen en anden spændende meddelelse af Andrea Berg: Ifølge Andrea vil der i fremtiden være et samarbejde mellem Bohlen og Berg.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse